BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 17 juni 2010

Satan så trött jag är!

Torsdag igen och snart helg. En skoj helg, dels eftersom jag är ledig, dels för att vi ska ha kalas för Jocke. Min älskling fyllde hela 35 år igår! Tänk, han fyllde 25 när vi bara varit ihop i lite mer än ett halvår... 10 år som har gått vansinnigt fort.

Jag hade faktiskt tittat ut hans present mer än en månad i förväg denna gången. Brukar ha väldigt svårt för att köpa till honom eftersom han inte vill ha något... Denna gången gick presenten hem, en 18-årig whiskey, en Highland Park.

Jag har faktiskt fortsatt vara flitig med träningen även denna veckan. I tisdags var det träning i Bjuv, underbart! Sen igår var jag ute och joggade/powerwalkade ca 4,5 km. Var nog lite seg efter träningen för det blev visst mest powerwalk.

Igår var vi på ännu ett info-möte på habilitering. För oss var det helt onödigt. Vi är nog lite udda, vi har aldrig några frågor och vi funderar inte så mycket i förväg. Vi tar det som det kommer. Eftersom vi inte vet vad habiliteringen kommer att innebära, så är det ju ingen idé att fråga, vi lär ju få svaren längs vägen. Ska bli mer intressant när vi ska ha med Leo på måndag och vi ska träffa en specialpedagog. Då kan de börja och sätta sig in i vem han är. Vi kan ju berätta hur mycket som helst om honom men de förstår ju ändå inte vad det innebär. Jag tror inte att någon, som inte varit med om ngt liknande, kan förstå på riktigt. De gör sitt bästa och det räcker för oss.

Idag är Jocke i Göteborg på West Coast Riot. Jag är faktiskt avundsjuk. Han har fått mig att börja lyssna på några av banden han ska se idag. Dropkick Murphys, Flogging Molly och Rise Against...
Själv ska jag jobba kväll, så farmor ska passa ungarna. De är underbara som ställer upp så mycket för oss. Önskar bara att mamma o pappa hade bott närmre så de oxå hade kunnat umgås med sina barnbarn...

Leo är dålig idag, han har lite feber. Insåg i morse när jag kände att han hade feber att det var därför som han sovit oroligt i natt. Han har kräkts slem sisådär en 3-4 ggr inatt och det är ovanligt för honom. Inte så konstigt dock när han har feber... Märks verkligen att han är dålig, han bara sitter på samma ställe och pillar lite på sina leksaker. Han som brukar flytta rundor som bara den och kasta och banka med sina saker... Stackars liten.

Max är hemma denna veckan eftersom han fick en massa prickar över hela kroppen i söndags, han fick även feber. Febern gick över till måndagen och prickarna blektes men försvann inte så jag åkte med honom till vc i tisdags. Den bästa gissningen var att han hade en virusinfektion i kroppen. Det är tydligen ganska vanligt att ungar får prickar då. Hon tyckte att han skulle vara hemma denna veckan... Fullt upp med andra ord... ;-)

0 hade något att säga!: