Joggat!

Idag har jag varit duktig. Bestämde mig redan i går kväll att jag skulle ut och jogga på morgonen. Max sov till 7,45 så vi fick sovmorgon idag igen. Strax innan 9 bar det av, med riktigt bra musik i öronen! Allt för att göra det lite roligare. Vi har en runda på ca 4,2 km som är riktigt bra, en del backar och mycket grusväg. Jag kom fram till att jag nog joggade sammanlagt 2 km av rundan! Det är riktigt bra, och bättre än vad jag trodde.

Det var så skönt när jag kom tillbaka. Stretchade ordentligt och sen en härlig dusch på det, så kände jag mig som en ny människa.

Idag är det jobb mellan 15-21,15. Helt ok att jobba kväll, en mjukstart på veckan. Har kväll imorgon oxå, fast då 15-20,30. Att få sluta den där halvtimmen innan vi stänger gör faktiskt mer än vad man tror.

Idag har vi äntligen fått lite tider till barnhabiliteringen. Första besöket är redan den 9 juni. Ska bli väldigt intressant. Hoppas att Leo har mycket nytta av det. Jag är lite överraskad över att vi redan fått tid, trodde det skulle ta längre tid.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Äntligen fria...

Återkomst efter många års frånvaro...