Kalashelg!

Nu är helgen nästan slut. Det har varit en intensiv helg, åtminstone för Max och Leo. Igår var det barnkalas med 6 barn i åldern 8 mån-7 år! Behöver jag nämna att ljudnivån inte var låg! =)

Max kom inte i säng förrän vid 22. Blev helt chockad idag när jag vaknade av mig själv. Kollade på klockan och insåg att Max hade tagit en ordentlig sovmorgon för att vara han. 8,20 vaknade han. Det har inte hänt på mycket länge.

Idag har jag haft ett litet kalas. Max kompis Elsa, som han var på kalas hos igår, kom och ljudnivån höjdes markant! =)
Vi bjöd på en smarrig gryta med kyckling, bacon bla och ris till det. Efterrätten blev en jättegod björnbärskaka. Med lite (eller mycket!) vaniljvisp så slank det ner både en och två bitar... ;-)

Nu sover ungarna gott sen 1-1½ timme tillbaka. Max var väldigt nöjd och trött efter att ha busat för fullt i över 3 timmar!
Jag är jättenöjd med mina presenter. Jag fick ett presentkort på Väla, som jag bara får använda på mig själv... Inte det lättaste. Av svärföräldrarna fick jag ytterligare ett presentkort på Trivas på Råå. Underbart! Kan jag njuta ännu mer.

I fredags hade jag nog den bästa arbetstiden man kan ha på en fredag! 7,45-15,15! Underbart att sluta så tidigt på en fredag. Har bara en sån fredag på 4 veckor. Annars är det mest långa dagar.

Jag var och köpte Leos nya vagn i fredags. Den är så himla fin. Nu ska jag bara putsa upp den gamla och se om den går att sälja på blocket. Den är använd i 3½ år men fortfarande i bra skick tycker jag. Perfekt som dagisvagn tex.

Imorgon är det jobb för min del igen. Jobbar kvällen, dvs 15-21,15. Måste ta mig i kragen nu och motionera på annat sätt nu när jag missar så många gympapass, så imorgon SKA jag ut och jogga på morgonen! Gör jag inget för att hålla mig igång nu så blir jag lika försoffad som jag var innan jag började träna! Jag vill bli av med min hemska degmage!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Äntligen fria...

Återkomst efter många års frånvaro...