Bad...

Så var ännu en ledig dag till ända. Dagen har försvunnit fortare än en måsskit i dimman! =)

Svärmor ringde igår och frågade om vi skulle åka till badhuset idag. Vi kom överens om att köra ner till Landskrona och Karlslundsbadet. Planen var att åka direkt när vi hade hämtat Max på dagis.

När vi kom fram till badet så såg det väldigt öde ut... Mycket riktigt var det stängt! Vi var helt övertygade om att det skulle vara öppet så vi kollade inte när de stängde för sommaren.
Eftersom vi hade bestämt oss för att bada och packat ner alla grejor och tom hade med fika så körde vi till Filbornabadet istället. Där var det öppet.

Efter att vi bytt om så gick vi bort till barnbassängen. Jag och syrran hoppade i och jag tog med Leo i vattnet. Leo tyckte det var skoj, speciellt när moster busade bredvid i vattnet. Vi var i ca 5-10 minuter sen frös Leo ordentligt. Farmor satte sig med honom på bänken. Max ville inte bada alls! Kvittade vad vi sa och vad vi gjorde. Han är envis som en åsna. Undrar var han fått det ifrån... ;-)

Eftersom Max vägrade att bada så gick vi över till den stora bassängen. Jag och syrran passade på att motionssimma, jag gjorde ca 400 meter sen tyckte jag synd om farmor som passade ungarna. Efter att hon varit i en stund och simmat så gjorde vi oss i ordning och åkte hem.

Nu ikväll har Max varit jättetrött. Han kom inte i säng förrän klockan var närmare 9... Han lär sova gott i natt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Äntligen fria...

Återkomst efter många års frånvaro...