BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 13 maj 2010

Airomir...

Äntligen en ledig dag! Den ska spenderas på bästa sätt, nämligen genom att göra så lite som möjligt.
Funderar dock lite på att baka kanelbullar idag. Får se hur det blir...

Igår var Jocke med Leo på dagvården. Han skulle få prova att inhalera airomir. Han har fått det en gång innan men då blev han dålig, hans syresättning sjönk från ca 79 till 63 på ca 15 minuter.. Fast någon dag senare insåg läkarna att han var ordentligt uttorkad, pga alla kräkningar.

Nu så ville jag se om han kunde klara av airomiren när han är frisk, han behöver ett snabbverkande medel mot allt slem han har. Läkarna tyckte att de ville övervaka om vi provade airomir och det tyckte jag kändes bra. Eftersom jag hade långdag på jobb, 9-19, så fick Jocke åka med honom.

Runt lunchtid fick jag ett sms från Jocke att allt hade gått bra. Så nu har vi airomir hemma. Läkarna tyckte att vi skulle ge Leo pulmicort morgon och kväll i ca 2 månader, och airomir vid behov. Känns riktigt bra. Han har rätt mycket slem, pulmicort är långtidsverkande och airomiren snabbverkande.

Jag var riktigt trött efter en heldag på jobb igår. Eftersom det är röd dag idag, så skulle alla handla igår. Jag var i förbutiken, där jag trivs, så tiden gick rätt så fort.

Annars är allt bra med mina älsklingar. Max är busig som vanligt. Leo mår väldigt bra och älskar när storebror busar med honom.

0 hade något att säga!: