Fullt upp...

Det händer saker hela tiden nu.

I torsdags var vi på utvecklingssamtal för Max. Hans fröknar har aldrig varit annat än positiva så vi visste väl ungefär vad de skulle säga. Men vi fick en stor överraskning! Max hade samma dag ritat sin allra första gubbe! Han har mest kladdat innan när han ritat, inte ens huvudfotingar har han gjort. Men här var en riktig gubbe, med hår och mun, näsa, ögon ,armar osv! Jag blev väldigt förvånad.
Annars var det som sagt bara positivt. Han är social och glad och trygg mm. Jätteskoj att höra trots att vi misstänkte det redan innan. Skönt att höra oxå att han inte bara leker med sin bästa kompis W. Bra att han kan leka med andra så att det inte bara är de två.

På jobb sen så hade jag stängningen, och det märks att det börjar bli finare väder(?) och lön för vi hade häcken full hela kvällen. 21,15 gick sista kunden...

På fredagen var det 11-20,30 som gällde. Vi hade massor med folk så jag satt i min kassa hela dagen. Sista timmen kunde jag gå upp och röra på mig lite mer...

I lördags var det stängningen igen, det var mycket folk men inte alls som torsdagen och fredagen. Innan jag åkte till jobb var jag och såg på när Max hade avslutning på gymnastiken! De var jätteduktiga. Skoj att se, jag har inte fått vara med på gympan, det har bara varit farmor. =)

Igår var det desto mer folk! Mors dag. Jag hade tid i bageriet mellan 8,15-17. Vi fick hur mycket bakelser/tårtor som helst! Jag tror vi fick 28 tårtor och när dagen var slut så hade vi nog 4-5 kvar! Bakelser hade vi massor med, likadant där var där bara ett par kvar när jag gick hem. Jag tog min första rast 12, jag skulle haft den kl 10 men det fanns inte en chans att jag kunde komma ifrån då. Packa upp alla tårtor och kakor/bakelser tog nästan 3 timmar!
Resten av dagen gick oxå i samma tempo, vi fick ringa in 2 kassörskor tidigare...

Strax efter att jag hade stämplat ut så kördes Elitloppet! För er som inte vet så är Elitloppet Sveriges & ett av världens största och prestigefyllda travtävlingar!
Jag stannade kvar och såg Elitloppet innan jag gick in och handlade.

Idag är jag så himla trött. Max är förkyld sen två dagar tillbaka och det innebär att han har kommit in till oss på natten. Han ligger inte still och han hostar en hel del, så jag har inte sovit så jättebra de två senaste nätterna... Fast jag tycker mest synd om Max, som är förkyld!

Jocke passade på att spela golf idag eftersom jag inte börjar jobba förrän kl 14. Förhoppningsvis blir det en lugn kväll på jobbet, sen är det ledig dag imorgon!!

Morgondagen kommer bli allt annat än ledig eg för bilen ska lämnas på morgonen. (Radion i KIAn funkar inte så den ska bytas ut i morgon.) Leo ska till BVC för att få sin 1-års vaccination. (Bättre sent än aldrig...) Sen ska jag, Max och förhoppningsvis Leo klippa oss imorgon! Leo och Max behöver det mest!

Sen på kvällen kommer det bästa av allt, träning! Äntligen är sommarträningen igång! Varje tisdag fram till sen 20 juli! Ska bli underbart att få lite strukturerad träning igen! Jag ska fortsätta vara ute och jogga, men den strukturerade träningen är ju bäst. Jag tillämpar en del av övningarna efter jag har joggat så det ska ta ordentligt! =)

Jag har faktiskt gått ner 3 kg de senaste 3 månaderna, det är inte så mycket men det är på rätt väg!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Äntligen fria...

Återkomst efter många års frånvaro...