BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 20 december 2011

PK, sjukhus, morbror och Lund..

Jag har ju alldeles glömt bort att nämna att lilla Leo börjar bli stor! Vikten, som alltid svajat och legat väldigt lågt (-3.8 som värst!), nu verkar gå rakt upp. Förra måndagen hade han gått upp från 11065 till 11385g och det var stort. Därför var jag lite nyfiken på vikten i måndags när vi var på sjukhuset och blev väldigt förvånad när vågen visade 11525g! 140 g upp på en vecka. Jag bara väntar på "smällen" dvs en ordentlig viktnedgång... men jag hoppas verkligen att vikten kommer att fortsätta uppåt. Han har massor att ta igen.

Vi tog nytt PK igår eftersom det hade legat på 1,6 i fredags och det är ganska lågt. Läkarna vill ha honom mellan 2,5-3,5. Eftersom C skulle dit också så passade vi på att träffas på barnavdelningen och snacka lite skit. Vi snackade bort 2 timmar i ett huj. Barnavdelningen hade fint besök av ett antal spelar från Rögle så Leo fick en liten hockeyklubba. Vi har tur när vi är där, förra veckan var det spelare från FCH (innebandyn).
Fick reda på på kvällen att PK:t hade legat kvar på 1,6... Blä!
Verkar vara svårt att få rätt på det.

Idag hade Max dagis och mamma, pappa och syster åkte iväg på julhandling så jag passade på att baka lite. Blev en mjuk pepparkaka och dessa! Chokladrutorna var vansinnigt goda...

Imorgon åker vi ner till Lund redan halv 9. Max har tid 9,30 och sen ska vi träffa vänner.
Mamma och pappa passar Leo eftersom han fortfarande är lite förkyld och snorig. Ska bli så skoj att träffa P&T och underhålla dem ett tag. Jag var i stort sett helt inställd på att jag inte skulle kunna följa med eftersom jag har varit så förkyld, men den är väck nu! Precis i tid.

Ikväll har jag och syster varit och hämtat brorsan. Han kom till Hbg först strax efter halv 9 så vi försökte få Max att somna innan vi körde, men det gick inte. När vi kom hem så möttes brorsan av en Max i full fart! Han var överlycklig över att morbror äntligen hade kommit hit. Sen tog det bara en liten stund så ville han in och sova...

0 hade något att säga!: