BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 7 december 2011

Max 5 år idag... ♥♥♥

Idag kl. 08,19 var det 5 år sen vår älskade Max föddes. 5 år!
Det är helt otroligt att det redan har gått 5 år sen han föddes. Kommer fortfarande ihåg hur jag vaknade av de första värkarna 01,50. Jag tror att klockan var runt 4 när jag tog ett varmt bad och första strax efter halv 6 kände jag att det var dags att åka in. Vi var inne vid 6 och 08,19 föddes världens finaste Max!

Idag började Max dagen med ett paket. Eftersom J började tidigt så ville vi gratta honom lite mer när han kom hem. Han fick Boog & Elliot 2 och satt och tittade på den till frukosten.

Han var äntligen bra i magen nu så idag var det dags för dagis igen. Han nästan sprang in på avdelningen och sa stolt till första fröken: "Jag fyller 5 år idag!"

Jag och Leo gick till Leos avdelning, personalen ville ha en liten uppdatering. Leo var inte speciellt blyg så jag tog av honom overallen och under tiden fick han syn på deras tågbana! Behöver jag säga att han blev överlycklig?! Vi stannade i ca en halvtimme och Leo var inte speciellt blyg, barnen var lite konstiga men fröknarna var det inga problem med alls. Skönt som bara den.

När Jocke kom hem så fick Max nästa paket: ett spel som heter Cars 2: World Grand Prix. Det var väldigt uppskattat och vi spelade en gång innan det var dags att göra sig redo för fotbollsträningen. Idag var det avslutning så farmor skulle följa med.
Eftersom det var sista gången så skulle de spela mot föräldrarna, som tur var så var det tillräckligt med pappor så jag behövde inte. Efter matchen så fick alla barnen en medalj! Max var stolt som bara den.

När vi kom hem så fick han sista paketet, en gitarr! Han blev överlycklig för sin "gitär" och började spela direkt! Vi kommer antagligen att ångra oss redan imorgon pga ljudet men det är värt det eftersom han blev så lycklig. Synd bara att han drog till med "sen får jag en elgitär i julklapp"... Han har lite att lära om att man inte får precis allt det man önskar sig! ;-)

Det var en trött men väldigt nöjd 5-åring som la sig ikväll. Det har varit en stor dag, med dagis, paket och fotboll så jag hoppas att han sover gott i natt!

Alldeles ny, bara ett par timmar gammal.
1 årsdagen, tyvärr med ögoninflammation..
2-årsdagen
3-årsdagen, han börjar bli stor!
4-årsdagen...
5 år idag! ♥

0 hade något att säga!: