BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 4 december 2011

Gott och blandat..

Jisses, det går lite för lång tid mellan inläggen nu.

I onsdags var jag och syster på Gekås i Ullared. Vi var uppe tidigt och körde hemifrån vid halv 7 för att kunna vara där strax efter öppning. Vi kom fram vid halv 9 och kunde parkera ganska nära ingången. Jag trodde att det skulle vara massor med bilar redan men det var inte så många så det var lugnt in. Vi gick runt i 4½ timmar (inklusive ett lunchbesök i restaurangen) sen var vi klara! Inte så fasligt mycket folk så det gick smidigt. Jag lyckades fixa de flesta födelsepresenterna/julklapparna till ungarna.

När vi kom hem så blev det uppackning sen gjorde jag inte så mycket resten av den eftermiddagen. Max hade varit uppe på natten och kräkts så jag var ganska trött!

I torsdags började J att jobba igen, inte för att han egentligen ville, men för att se till så att vi får en hyfsat ordnad ekonomi igen! FK är sena med utbetalningarna så det är knapert nu.
Vi fick fint besök på eftermiddagen av C och fina prinsen N. Vi träffas alldeles för sällan trots att vi bor så nära. Det får bli ändring på det!
På kvällen var det i vanlig ordning träning. 1½ timme med aerobics, step och styrka tog ut sin rätt. Tyvärr kände jag mig ganska orkeslös så jag hoppas att jag är piggare nu på torsdag när det är sista gången.

I fredags var det städdag så hela huset fick sig en genomgång. Ungarna hjälpte till med sitt rum. Vi fick papper i posten om att det är dags att välja förskoleplats till Max. "Välkommen till skolan höstterminen 2012" Känns konstigt att han redan är så stor. Han fyller iofs 5 på onsdag men ändå! Inte längesen han var en bebis tycker jag.

Igår fixade jag en massa ärenden. Först till tippen och slänga en massa skit, sen till Toys R'us för att fixa en julklapp. Inom Väla (hemska tanke) och fixa 2 till, sen var det klart! Väla var ingen höjdare alls, massor med folk. Vädret visade sig från sin sämsta sida men ösregn och halv storm!

Jag var inte klar efter det utan då skulle jag till Medstop och hämta mat till Leo och sen handla först på City Gross och sen på MAXI... Behöver jag säga att jag var helt färdig när jag kom hem?! Men det var skönt att kunna fixa det ensam. Kvällen erbjöd mest slapp.

Inatt har Max än en gång kräkts, han har kräkts 5 av de senaste 7 nätterna. Det kommer ingenting under dagen... Hur skumt som helst och läkaren trodde lite på ett virus som satt sig i magen eftersom han har diarré också. Eftersom vi inte ser någon förbättring direkt så ska jag höra med läkaren imorgon igen.

Imorgon är det dags för röntgen med Leo, hoppas att all vätskan är borta nu!

Färdigshoppad!
Halvtom parkering!
Mys
Redan?!
Busungen
Stämpelfärg i hela ansiktet!

0 hade något att säga!: