Upptagen...

Jag märker att det går långt mellan inläggen nu, får ta och skärpa mig. För tillfället är det mycket jobb. Blir inte mycket bloggande när man som jag jobbar nästan heltid, dessutom på "obekväm" arbetstid.

Har väl inte hänt något revolutionerande sen i onsdags. På torsdag förmiddag var jag och syster och Leo på Familia och shoppade lite. Faktiskt mest till mig!! Men även något lite till Max och Leo. Svårt att låta bli ju. =)
Sen jobbade jag kvällen, 15-21,30. Fredagen hade jag heldag, 11-20,30. Ingen rolig tid direkt. Men tiden gick hyfsat fort, för det var en del folk.

Sen har jag jobbat i helgen, 8,30-18 båda dagarna. Ger "massor" med pengar i plånboken då även lördagen var en söndag! Härligt.

Idag är det jobb mellan 14-21,15. Lagom lång tid. Skönt att börja lite senare på måndagen när man jobbat hela helgen. Som grädde på moset fick vi sovmorgon idag. Max vaknade inte förrän klockan var närmare halv 8! Helt underbart att få känna sig hyfsat utvilad och få vakna av sig själv.

Längtar till imorgon, då ska jag på me&i party hos Linda. Jobbigt bara att jag missar ytterligare ett träningspass. Missar även torsdagen eftersom jag jobbar hela dagen...

Eftersom jag inte trivs med hur jag ser ut så ska jag åter igen försöka mig på att gå ner i vikt, med hjälp av att försöka sluta äta massa godis. Kommer även att byta ut vissa måltider mot antingen naturdiet eller sallad! Jag måste ta tag i mitt liv nu.
Ska ta och ge mig ut och jogga/gå så mycket jag kan nu när jag missar så mycket träning.
Vet bara inte hur jag ska bli av med min degmage.

Annars är det bra med ungarna. Leo mår toppen och Max blir allt vuxnare i sättet och hur han pratar. Så härligt att höra honom. Älskar min underbara familj.

Kommentarer

EmiliaJ75 sa…
Slår du upp ordet "degmage" så finns det en bild på min=)

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Äntligen fria...

Återkomst efter många års frånvaro...