BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 22 maj 2010

Underbar sommardag

Efter att ha haft ett par riktigt tuffa dagar på jobb så är det underbart att ha ledig helg! Både torsdagskvällen och hela fredagen hade vi smockat med folk på jobb! Helt sjukt, det känns som att hela Höganäs med omnejd har varit på CG minst en av dagarna. Torsdagen hade jag stängningen i förbutiken och sista kunden var ute ur butiken 21.15! Jättehärligt när man stänger 21..

Fredagen hade jag 9-19, i förbutiken. Den tiden brukar vara lite seg, men fredagen kändes som att den var över på 5 timmar... Vi hade fullt ös hela dagen. Ett tag hade vi cirka 20 pers i kö! Då är vi ändå 3 stycken som står i förbutiken, det säger en del om hur mycket folk det var.

Idag har jag haft en underbar dag hemma med mina killar. Jocke spelade golf med sina föräldrar. Vid 12-tiden, när jag lagt Leo så gick jag och Max ut i det fina vädret. Jag passade på att plantera de sista blommorna, sen vattnade vi alla blommorna. Max varvade vattnandet med att köra bil eller cykla eller jaga katten eller... ja ni fattar. =)

Efter en stund så ville han sparka fotboll på gatan, klart man går med på det! Solen var framme så jag passade på att smörja in både honom och mig innan vi började. Sen sparkade vi nog fotboll i minst en timme. Fick ta några små avbrott för drickapaus och kolla till Leo. Man känner sig som barn på nytt när man sparkar fotboll med Max. Från början hade jag Jockes tofflor på mig men ganska snart åkte de av och jag sprang barfota. Då vet man att det är sommar!! Älskar att vara barfota.

Jag har hunnit med att köra 2 maskiner med tvätt och hängt ut på torkvindan. Första maskinen torkade rätt snabbt eftersom solen var flitigt framme när tvätten hängde ute. När jag hade haft andra maskinen tvätt uppe i max en timme så kom de SVARTA molnen! Det var bara att se till att packa in allt i förrådet och ner med tvätten. Det var inte frågan om ifall det skulle regna, det handlade om NÄR!

Vi hann in innan regnet kom. Då hade vi hunnit med en hel del ute. Vi hade busat, sparkat massor med fotboll, Leo hade sovit och vaknat och varit med oss ute en bra stund. Jag hade fått på den nytvättade sitsen till den gamla vagnen, fotat den. Ska ta och lägga in den på Blocket och se ifall det är någon som är intresserad...

Efter regnet var vi hos svärföräldrarna. Det bjöds på grillat. Smarrigt som bara den.
När vi gick hem vid halv 8 så kom diset och dimman snabbt. Blev plötsligt väldigt kallt och jag skyndade mig hem för att ta hand om tvätten... som fortfarande var fuktig. (Jag hängde ut den igen efter regnskuren för att den skulle få torka!)

Slutade med att den maskinen tvätt har åkt upp och ner två gånger på vindan och sen upp i torkskåpet på kvällen..

Max var riktigt trött ikväll, det var mycket bus och han svettades massor men drack väl inte så jättemycket. Han skulle ligga och vila i soffan och jag gick iväg för att diska upp lite. Plötsligt kom Jocke och tyckte att jag skulle kolla in min son...Nu sover han gott i sin egen säng. Jocke skulle bära in honom i sängen men då vaknade han till och blev lite sur. "Pappa, jag har inte gjort mina tänder rena" fick vi höra... Underbara unge. Vi sjöng lite tillsammans han och jag, sen slocknade han fort!


Vätskepaus!

Vi spelade fotboll lääänge..

Leo i sin nya fina vagn..

3 hade något att säga!:

Nilla sa...

Så fin bild på Leo! Han börjar bli så stor. Läskigt vad det går fort.

Anneli sa...

Tack för kommentaren i min blogg om att Julian ev är överrörlig. Tanken har inte slagit mig förut men han är som en liten gummigubbe i underkroppen. Det är ingen läkare som sagt något om hans ben/höfter =(
Vad har dom sagt om Leo? Har ni någon speciell träning? Kommer han kunna gå normalt sen?

Anneli sa...

Du kan adda mig på Facebook, sök på Anneli Bergkvist
Tack för tipset om hjärtebarns sidan, den visste jag faktiskt inte om. Ska gå in och kika där lite nu =)