BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 23 april 2010

Snart helg igen..

Nu har jag snart jobbat 14 dagar och det är skoj att vara tillbaka. Skönt att få vara människa igen, inte bara mamma. Jag har fått bra tider på schemat och får göra lite inhopp i förbutiken ibland, vilket jag gillar.

Förra helgen var brorsan nere från Stockholm. Han kommer inte ner så ofta tyvärr, nu stannade han från fredag kväll till tisdag eftermiddag. Tyvärr så jobbade jag alla dagar utom tisdagen så jag träffade inte honom så mycket som jag velat. Det viktigaste var att han och Max fick busat en massa. Max blev helt förtvivlad när brorsan gick i tisdags... Stackars killen. Hoppas att det inte dröjer allt för länge till han kommer ner nästa gång. Helst skulle jag se att han flyttade ner, men det händer nog inte än på ett bra tag.

Annars så har det inte hänt så mycket. Igår var jag med Leo på sjukhuset, han skulle få sista rs-virussprutan för denna säsongen. Passade på att väga honom oxå, 8415 g! Han har gått upp ca 200 g på 2 veckor. Äntligen börjar det gå framåt mer och mer. Han har tagit ett skutt i utvecklingen och de första tänderna har tittat fram. Trodde han skulle få tänderna i underkäken först, som barn brukar. Han "valde" att ta de 4 första i överkäken istället... Framtänderna tittar fram vilken dag som helst, de på varsin sida om framtänderna har redan ploppat fram! Det har gått fort, för helt plötsligt var de där... Vi har inte sett eller märkt att det har varit på gång! =)

Numera sitter han riktigt stadigt när han sitter själv. Kan sitta väldigt länge utan att ramla.

Igår var det jag som hade stängningen på jobb. Eftersom det är längesen jag hade en stängning så blev det lite rörigt igår. Det och det faktum att vi hade mycket folk ända till stängningen. Så jag stämplade inte ut förrän klockan var 21,30...

Idag jobbar jag mellan 15-20,30 istället. Lite bättre då jag kommer hem vid 9 istället för vid 10, som igår.
Jocke är iväg och spelar golf med sina föräldrar så jag är hemma med ungarna. Passar på att tvätta lite. Sen vill ju Max ha mat stup i kvarten... Har aldrig varit med om en unge som äter så ofta och så mycket!


Lånar mosters keps

Bus med morbror

Tittar man noga ser man 2 tänder!

Mina underbara killar leker fint med varandra!
Åtminstone en liten stund... =)

0 hade något att säga!: