BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 4 april 2010

Påsk

Söndag igen, den näst sista för mig som ledig... Nästa måndag börjar jag jobba på heltid...

Påsken har varit mysig så här långt.
I torsdags passade jag på att fixa med vagnen. Den drog snett och hade nästan "kollapsat" på ena sidan. Visade sig att en liten del i hjulupphängningen gått sönder, så jag var på Babyland och köpte en ny. När jag kom hem så försökte jag byta reservdel, naturligtvis gick den sönder igen. Som tur var så hade de en till på Babyland. Så jag fick ordning på det till slut. Passade på att rengöra och smörja upp den samtidigt. Den blev himla fin.

På fredagen så hade vi bestämt lekdate med Max bästa kompis från dagis, W. Vi har försökt få ihop en lekdate i flera veckor nu. Äntligen fick vi det att passa för båda. De kom vid 10 och sen var det full fart fram till kl 13 när W och hans mamma gick hem... W hade tjurat hela vägen hem! Sötis.
Skoj att de tyckte det var lika skoj som på dagis.
Vi fikade gott, hade bakat choklad- och cheesecakemuffins, smarriga som bara den!

På eftermiddagen så var Max hemma hos farmor, så jag och syster kunde åka och handla. De hade billigt godis på Maxi så vi skulle passa på att handla det. Då är det lite synd att ha med Max, så han blir frestad.

På kvällen var det bus med Elsa och hennes familj. Det var fullt ös från kl 18 till 23... Snacka om att Max var trött när han kom hem... Han slocknade snabbt. Sen sov han till halv 8 igår!

Igår var det min tur att jobba, 9,30-19,15. Trodde att det skulle vara lugnt på jobb en påskafton, men tji fick jag! Massor med folk. När vi stängde kl 19 fick vi nästan slänga ut folket. En kund frågade varför vi inte hade öppet till 21! Det var minsann en vanlig lördag... Nej det är en afton! Förlåt om vi som arbetar kanske vill fira lite påsk. Fattar inte, folk verkar inte ha något liv. Påskafton trodde jag att man umgicks med vänner... Inte att man går och storhandlar påskafton kl 18!
Man slutar aldrig att förvånas över folk...

Idag jobbar Jocke, och eftersom det är riktigt höstväder så stannar vi inne. Max har äntligen fått måla sina ägg. Vi har inte hunnit med det innan. Han målade 6 stycken ägg, sen ville han äta dom. =)


Äggmålardags

1 hade något att säga!:

Nilla sa...

Förlåt!
Jag var förvisso inte där påskafton, utan tog långfredagskväll istället.