BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 28 april 2010

Fruktsallad...

Så var det en ledig dag idag. Både jag och Jocke har varit hemma, det känns lite ovant. Leo hade tandläkartid kl 11 och Jocke på eftermiddagen. =)
Efter tandläkarbesöket så åkte jag och syrran till Väla för att försöka hitta en vårjacka till Leo. Hade inte så lång tid på oss, men vi hittade bara en som vi gillade (på KappAhl) så det gick ganska fort.

271767
Annars har det inte hänt så mycket. Jocke och syrran var på sjukhuset med Leo i måndags. Det var möte med dietist, mag-tarmläkare och sjukgymnast.
Besöket gick bra, dietisten var jättenöjd med att det går så bra med maten. Sjukgymnasten var oxå nöjd med hans utveckling. Leo vägdes och mättes oxå och vikten var 8415 g i torsdags och i måndags var den 8475 g så det går sakta men säkert uppåt nu. Han börjar bli lång oxå, 78 cm.

Imorgon är det dags för jobb igen. 15-21,15. Så imorgon förmiddag, medan Jocke spelar golf och Max är på dagis så ska jag, syster och Leo åka till familia. Ska se om jag hittar några skor bla.
Ikväll ska jag ha en helkväll framför tv:n. Först Grey´s Anatomy och sen True Blood... Till det ska jag äta en ordentlig fruktsallad! Är så grymt sötsugen var kväll nu och jag har missat 2 träningar på raken. Fruktsallad är ju mycket bättre än gottis. Så gott!

0 hade något att säga!: