BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 15 april 2010

Ledig onsdag...

Det var ett tag sen jag uppdaterade här nu. Blir inte lika ofta nu eftersom jag jobbar.

Jag började jobba i måndags och ska jobba till den 18 juli. Under den perioden kommer jag jobba i stort sett heltid. Känns rätt så bra att jobba nu. Skönt att få vara människa och inte bara mamma. Tror det är bra för både Max och Jocke att få umgås på heltid.

Som den kontrollfreak jag är så tycker jag att det är lite jobbigt att jag kommer att missa många sjukhusbesök med Leo.Jag har alltid varit den som varit med honom. Jag vet att Jocke gör det precis lika bra men jag hade ändå velat vara med...

Idag hade jag eg tänkt att åka till Flowerteam och köpa lite blommor till utekrukorna, men eftersom det fortfarande är nattfrost till och från, så väntar jag till på tisdag. Istället blir det storhandling. Och i eftermiddag ska jag åka med Max och köpa skor. Lugnast att ta handlingen utan Max, förhoppningsvis kan jag lämna Leo hemma med syrran men annars kommer han med. Han är inte så jobbig att ha med.

Jag älskar det fina vädret vi har nu. Runt 12-13 grader på dagen, synd bara att det är nollgradigt på natten. Längtar till den riktiga värmen infinner sig.


1 hade något att säga!:

EmiliaJ75 sa...

Det är bara bra för både barn och pappor att de får vara tillsammans lite mer - utan oss mammor runt knuten=)