BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 9 april 2009

Permis...

Andra natten var riktigt skön. Sköterskan kom in med maten var tredje timme och numera har han ett sk matdropp som matar in maten med en viss hastighet så man slipper göra det. Vilket innebär att hon startade droppet och vi stoppade det när det var färdigt efter en timme. Men man kunde sova den timmen som det gick... Plus timmarna emellan! Så man känner sig nästan utvilad idag!
Glömde skriva att de hade vägt, mätt honom i tisdags. Han är 60.5 lång och vägde då 3690 g, idag vägde han 3740 så det är på rätt håll.
Det positiva med matdroppet är att han har inte kräkts alls inatt! Underbart! Hoppas det håller i sig.

Annars går tiden rätt så fort där med blöjbyten mm... Vi har inget internet där så vi turas om att gå till Ronaldhuset för att vara uppkopplade med omvärlden. Dessutom får bara en förälder sova med Leo så den andra måste sova på Ronald...
För tillfället (sen igår och fram till lördag) är Max hos farmor och farfar! Man saknar den lille busen!

Annars verkar allt bra med Leo, hans syresättning ligger bra och idag har de röntgat honom, gjort ultraljud och tagit lite prover. Ultraljudet såg bra ut, inget som hade förändrats till det sämre. Röntgen har vi inte fått reda på.

Idag har vi haft vår första permis!!! Milad (Leos kardiolog) sa att vi fick vara ute ca 30 minuter utanför sjukhuset!!! Helt underbart! Så vi satte oss på en bänk och bara njöt i solen! Leo sov sig igenom det hela... Tänk, det är första gången han kommit utanför sjukhusets väggar och han är 6 veckor gammal!!

2 hade något att säga!:

Linda sa...

Vad skönt för er att det börjar gå åt rätt håll :) Skönt att få vara ute i det fina vädret! Glad Påsk

Beatrice (Lyckosam) sa...

Åh vad härligt att det går framåt! *kramar om*

Vad skönt att ni fick gå ut också!