BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 4 april 2009

Första badet...

Igår fick Leo sitt första riktiga bad! Som han njöt. Det var riktigt mysigt, det syntes på honom. Han hade varit ur c-papen i ca 15 minuter och var mätt och belåten så allt gick superbra. Han hade hög syresättning och bra blodtryck. Sen när de skulle kolla bandaget på handen för artärnålen så blev det lite stressigt för han fäktade och tejpen som håller nålen i artärenvar lös så nålen gled lite så det blödde lite grann. Men efter ca 10 minuters fixande och trixande så fick han nytt bandage igen. Sen fick han på sig en body! Så skönt att se honom i kläder.
Sen var det dags för mat tyckte Leo, så jag satte mig med honom i knät och då var han hungrig för då var han rätt så kinkig!! Men efter ett tag så lugnade han ner sig. Under hela tiden som han var arg och ledsen så gick han inte under 80 i syresättning... Fantastiskt bra. Sen när han somnade en stund så låg han tom på 89% ett tag så Åsa tog bort den lilla syrgas han hade, för den stod bara på 1 liter...
När han hade varit ur c-papen i 2 timmar och 45 minuter började han nog bli lite trött så då lyfte vi tillbaka honom och satte på c-papen. (Utan kräkning!)

1 hade något att säga!:

Em sa...

Så kul att höra alla framsteg! :D