Efter julen...

Jaha så var denna julen förbi. Vi eller framförallt Max har fått massor med fina julklappar! På julafton var vi hos farmor och farfar, tillsammans med Jockes bror och familj. Hade hur skoj som helst och det blev sent i säng för Max, kl 12.... Men sen chockade han oss med att sova till 8,30 på juldagen! Så vi låg kvar till 9 i sängen och bara mös! Sen packade vi in oss och åkte ner till Dalby för lite firande med mamma, pappa och syster! Hade hur mysigt som helst med julmat och sen paketutdelning. Jag fick ett wii fit bla som ska bli himla skoj att pröva!! Max fick en massa fina grejor.

Både mamma, pappa & syster fick spel av oss som vi testade på kvällen! De var himla roliga!! Så vi åkte inte hem förrän vid 23... Max slocknade vid 21,30 på golvet på en kudde, då var han helt färdig!! Han sov ingen middag heller... Vi var hemma vid 00 och då vaknade Max till och var väl vaken en halvtimme ca... Sen sov han till 9 på annandagen!!

Helt underbart! Synd bara att J skulle jobba så han fick ingen sovmorgon, han jobbade mellan 8-13 och jag mellan 12-21,15... Så vi sågs först på kvällen när jag kom hem vid 22.... Var så fruktansvärt meningslöst att jobba till 21 igår, efter kl 19 hade vi nästan inget folk! Ica stängde 19 så folk trodde väl att vi oxå gjorde det!

Igår hade Max inte heller sovit middag men somnat som vanligt vid 19 på kvällen ich idag vaknade han först 8,20 så detta är en positiv trend hoppas jag! Eller så är det pga att han har sömn att ta igen plus att han är hostig och snorig! Men, jag hoppas det fortsätter så!

Idag är det jobb mellan 15-21,15 och det känns väl sådär, men det är bättre än tiden igår!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Äntligen fria...

Återkomst efter många års frånvaro...