Helg igen...

Så var det sista helgen innan jul och imorron ska jag jobba igen! Känns inte skoj alls. Men det är skönt att det är en 7,45-15,15 tid. Sen är jag ledig på söndag. J skulle visst jobba mellan 9-14 på söndag så då ska nog jag & Max bara mysa och kanske göra lite julgodis. Sen jobbar jag 7,45-15,15 på måndag och 10-19 på lillejul... Ledig julafton, juldagen sen jobb resten av veckan... Jocke går av lillejul sen är han ledig fram tom 6/1 med undantag av några timmar på annandagen... Skönt för Max att få lite ledigt! Bara vara hemma med pappa och mysa.

Imorron är vi bortbjudna på eftermiddagen så direkt efter jobb så kör jag till J&G där vi ska vara. Eftersom de bor i Lerberget och vi ska vara där kl 16 är det inte lönt att åka hem.

I helgen ska det köpas hem julgran oxå!! Äntligen är det dags att klä den. Brukar alltid vara mitt jobb eftersom jag är barnsligt förtjust i det! I år får jag nog hjälp misstänker jag! Men eftersom de haft gran på dagis sen ett par veckor tillbaka så tror jag inte det blir några problem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Återkomst efter många års frånvaro...

Äntligen fria...