BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 13 november 2008

TIDIGT!!!

Kl. 09,42
Idag är vi trötta här hemma... Men för att hamna rätt i tillvaron så kankse jag ska berätta att jag lämnade Max på dagis vid 9 igår och vid 11-halv 12 ringde de från dagis och ville att vi skulle hämta honom. Då hade de bytt två bajsblöjor som bara bestod av vätska istort sett! Jag hade bytt två bajsblöjor innan jag lämnade honom med eftersom han var pigg så tänkte jag bara att det var ngt han ätit. Men så var det inte... Så jag ringde Jocke eftersom han har lättare att komma ifrån och de hade inget att göra så han tog det.

När jag kom hem vid 8 så var Max fortfarande uppe men han var trött... Han hade bajsat en gång till på eftermiddagen men sen hade han varit pigg. Han hade sovit i hela 2 timmar! Han fick lite majsvälling men ville inte ha något vidare... Somnade tillslut vid kvart över 8.

Klockan 4,30 väcktes jag av en liten kille som ropade på mamma... Jippi var inte min första tanke... :-/
Hans första ord när jag kom in till honom var "kacka" och jag hade fullt sjå att förklara att det var alldeles för tidigt för macka... Välling ville han inte ha... Sen satt jag vid hans säng och försökte få hono att somna om, fram till klockan 6 då accepterade han lite välling. Efter det så fick han komma upp, jag märkte att det var inte lönt att försöka mer... Så 6,115 fick han en macka... Men det brukar han få så det var som vanligt...

Nu när jag har suttit vid datorn har han varit så go så han är nog lika trött som jag...

Idag ska vi åka till Toys R Us för att handla födelsedagspresenter till honom... Han ska få en "taktor" bla... Sen ska jag se om jag kan hitta tomtekläder så vi kan ta ett julkort snart! Annars ska vi ta det lugnt idag, tvätta bilen är ett måste!! Vi ska nog försöka sova middag tillsammans idag... Så gott ju!!

*Uppd* Kl.15,39

Blev inget sovande tillsammans... Åkte och tvättade bilen sen till Väla. Där fick Max mat och sen sov han i vagnen i 1½ timme! Jag shoppade lite reakläder! Super med halva rea priset!! Sen inom Toys R Us på vägen hem och nu har vi precis kommit hem! Max käkar macka och magen verkar ok, inget bajs än iallafall. Men han blir hemma imorron för säkerhets skull! Jag fick ett glatt besked från jobb, jag ska vara i förbutiken imorron hela dagen!!! Jippie! Måste bara komma ihåg mitt foglossningsbälte då för jag glömde det idag och nu har jag ont!! Nej nu måste jag ner och kolla till vilden!!!

0 hade något att säga!: