BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 23 november 2008

Söndag...

Jaha då var det söndag igen och snart dags för jobb... Men jag har hunnit med en del i helgen! Igår var vi i Gantofta hos L & W kl 10 och bakade lussebullar. Resultatet finns att se i bilddagboken. Max var jätteduktig. Men pga att vi skulle på kalas hos Max kusin på eftermiddagen så kunde vi bara stanna till 12... Sen fick vi köra hem så Max fick mat och sovit lite innan kalaset. Han somnade i bilen på väg hem så han sov i 1 timme i bilen så fick han ätit efteråt... Går ju lika bra det.

På kalaset var han allas lilla kelgris eftersom han är så busig och go. Där var barn i åldern från snart 2 (Max) till 16 så det var högt till tak... Men Max var med i busandet. Han åt med god aptit, pastasallad till huvudrätt och glass till efterrätt! Fanns även ananaspaj till efterrätt men glass passade honom bättre, mamma åt desto mer av den underbara pajen!! Vi åkte inte hem från kalaset förrän kl var 8 så det blev sent i säng för Max, men han somnade på ca 5 minuter... Tar på krafterna att busa hela kvällen! Finns bilder från kalaset på bdb oxå.. ;-)

Idag åkte J med P redan 7.15 så då fick jag ju masa mig upp... Satte igång med dagens projekt, frosta av frysen! Var så himla full med is att det tog sin tid. Satte igång en maskin tvätt oxå... Började med frysen vid halv 8 och var färdig halv 12! Men nu är det superfin! Fick rensat lite oxå! Nu sover Max men när han vaknat så ska jag, Max & farmor iväg till IKEA och kolla på hylla till honom!

0 hade något att säga!: