BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 24 november 2008

Stackars killen...

Imorse vaknade jag vid 5 av en liten kille som stod i sängen och ropade på mamma. När jag kom in till honom så pekade han på blöjan och sa "tissa" så jag bytte blöjan som var tung av kiss!! Sen satte jag tillbaka honom i sängen för det finns gränser för hur tidigt man får gå upp i det här huset!!! Han blev naturligtvis ledsen men förstod snart att det var sovdags... Så han la sig ner och försökte somna... Men han hostade hela tiden så det tog nästan 45 minuter innan han lyckades somna! I 45 minuter hade jag suttit vid hans säng och varit väääldigt kissig! Men hade jag rest mig och gått hade han blivit ledsen och väckt J och det räcker ju att en av oss e vaken... Så det toabesöket sen var underbart!!! Man blir ju kissig fort och mycket när man är gravid!!!

Somnade vid 5,45 igen och 6,10 ringde klockan... Skulle börja jobba 7,45 idag ju... Jag gick upp och klädde mig och bara väntade på att få höra Max kalla men icke. Sen när jag ätit frukost så fick jag gå in och väcka honom! Tyckte så synd om honom, han hade behövt sova till han vaknade ju...

Klockan 7 lämnade jag honom på dagis och för första gången så blev han ledsen när jag skulle gå. Stackaren... Men det gick bra, nog jobbigast för mamman!

Sen till jobb och jobba mellan 7,45-15,15... Gick bra, dagen går rätt fort när man jobbar den tiden!

Hämtade Max på dagis kl 16 och träffade hans ena dagisfröken som sa att Max var lite dålig... Han hade knappt ätit något alls och det är inte likt honom! Sen hade han bara sovit 15 minuter, pga sin räliga hosta! Plus att han hade självmant velat gå och lägga sig på eftermiddagen och som hon sa: Det är inte Max!! Så ikväll har han fått alvedon, hostmedicin och nässpray så jag hoppas det inte blir värre! Som tur e så är jag ledig imorron så vi ska ta det lugnt, mest uträtta lite ärenden.

Snart ska jag ner och kolla på CSI!! Sen blir det nog sängen för mig, jag e trött efter att ha varit uppe så tidigt!!!

0 hade något att säga!: