BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 29 november 2008

Lördag kväll...

Jaha så var ännu en dag till ända.. Idag jobbade jag mellan 15-21,15 så hela förmiddagen ägnades åt att städa och plocka fram julgrejorna! Älskar att pyssla med det men jag avskyr att inte få göra det klart! Men jag jobbar hellre 15-21.15 än 12-21.15 som jag gjorde igår... Det är segt! Även om det var mycket folk så är det lång tid! Imorron är det 8,45-17 som gäller, lagom skoj men bättre än att jobba till 21..

Annars hinner jag inte med så mycket känns det som. Max har lite hosta kvar men inte alls så farligt som den var i början av veckan. För tillfället så har han en lite period där han sover inne hos oss och det är helt ok eftersom han sover till hela 6,30! Det är längesen nu, innan var det senaste 6! Iom att han ligger rätt så still på nätterna nu så gör det inget att han sover hos oss. Kan ju vara att han är inne i en period där han behöver lite extra trygghet...

Nästa vecka blir hektisk, eftersom det är kalas på lördag och söndag! På lördag är det släktkalas och på söndag kompisarna. Tänk att Max redan blir 2 år!! Känns som att det var igår som man låg med den lilla parveln på BB...

Häromdagen (27/11) blev en arbetskamrat förresten mamma till en liten Sixten! Allt gick bra och de åkte hem redan efter ett par timmar!! En annan kunde knappt gå ur sängen de 2 första timmarna... :-)
Nu är jag nästa på jobb att få bebis sen är det en som är beräknad till slutet av april oxå... Så vi ynglar av oss.... ;-)

Usch tillbaka till kalaset... har inte riktigt funderat ut vad vi ska bjuda på på släktkalaset... svårt att fixa mat till 15 pers ju, och tårta hinner jag inte med, så det får nog bli någon kaka av något slag till efterrätt... Känns dötrist men jag jobbar så mycket så jag får satsa mer på 3-års kalaset. :-(

Vill skänka en tanke till brorsan och hans tjej nu när deras älskade vovve är ganska dålig! Vi hoppas att P kryar på sig snabbt så hon kan ta hand om sina bebisar igen!!!

Nä, nu har jag nog svamlat färdigt för ikväll... Gonatt!!

1 hade något att säga!:

Jenny sa...

Vi ska bjuda på en slags gratäng, skitenkelt, till våra familjer. Koka ris, lägg i gratängform. Skiva färsk ananas och lägg på, strimla kassler och lägg på, blanda nån form av grädde (har ätit med både vispgrädde och minimat, nåt däremellan är nog godast) med lite chili/sweet chili och smaka av, häll över gratängen och på med lite ost, behöver bara värmas på i ugnen! Tårta ska jag förbereda så långt innan jag kan, har en tårta tills på onsdag, en på torsdag och en på lördag...haha...ska börja modellera snart, så är figurerna klara, och baka bottnarna idag, tror jag...:-)