BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 21 november 2008

Fredag kväll!!

Äntligen är det helg!! Idag har jag jobbat mellan 7,45-17,15 och det var en lång seg dag idag, trots att vi hade en hel del kunder. Vilket väder vi fått!! Igår så haglade det halva kvällen och även imorse sen kom snön!! Sen har det snöat till och från (mest till!) hela dagen! Tog 5 min bara att få fram bilen ikväll!

När jag kom hem så gjorde vi middag, fläskfilé & gorgonzolagratäng med ris! Blev riktigt smarrigt!
Max var lite kinkig pga att han var trött och ville ha min uppmärksamhet efter att inte sett mig på hela dagen! Men det gick tillslut... Vi får gosa extra mycket imorron!

Imorron blir en fullspäckad dag.. Kl 10 ska vi vara i Gantofta och baka lussebullar med resten av mammagänget och deras små! Vi blir 4 av 5 åtminstone... Synd att T är sjuk!! Går så långt mellan gångerna innan vi träffas numera! Men det märks att vi är bra vänner för vi måste inte träffas ofta, vi har alltid skitskoj. Och ungarna älskar det!

Sen på eftermiddagen så ska vi till Rydebäck och gå på kalas för Max kusin och farbror som har fyllt år, de fyller år med 4 dagars mellanrum så det brukar firas gemensamt... Där lär det bli en helkväll...

På söndag är det julmarknad på Råå och Jocke ska hjälpa till på morronen så han blir hämtad redan 7! Men har man en son som inte sover längre än 6 så är det inga problem ju! ;-)

Nej, nu ska jag ner och vara social med min älskling!!

0 hade något att säga!: