BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 27 januari 2014

Kvällen innan...

Imorgon är det dags! Från kl.05 ska han vara fastande. Han ska duscha i Descutan imorgon bitti, sen får vi se när det är dags att gå iväg. Vi har inte fått någon tid än.

Jag hoppas att det kommer att bli lättare att ge honom vätska och dra blod efter att han har fått Port a Cath:en. Plastslangen som han har nu i handen håller nog på att ge upp så det är tur att operationen är i morgon. Jag tror inte att det hade gått att sätta ny, åtminstone inte speciellt lätt...

Idag har vi haft en lugn dag. Det har varit "Octaplastdag" idag, den tar 6 timmar så han har blivit "fri" för en liten stund sen. Idag har vi varit nere på lekterapin en sväng med bästa kompisen och hennes mamma. Skönt med lite omväxling. Jag har varit över på Ronald en stund och lagat mat.

Jag är redan lite nervös inför morgondagen. Det spelar ingen roll hur ofta man lämnar sitt barn till sövning, det är nästan lika jobbigt varje gång. Klumpen i bröstet släpper inte förrän dom ringer och säger att han finns på post-op!

From i morgon kommer han att stå på Waran igen, pga risken för proppar eftersom PaC:en är ett främmande föremål. Det kan bli ett litet äventyr i sig att ställa in Waranet rätt. Förhoppningsvis är han inte allt för svårinställd.0 hade något att säga!: