BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 16 januari 2014

En helg på sjukhus..

Efter fredagsnatten så var vi tämligen trötta på lördagen. Vi fick sova ända till 9 men vi hade nog behövt bra mycket längre än så. På morgonen var magen 59 cm så det var neråt igen. Jag var väldigt förvånad att natten blev som den blev, eftersom han mådde mycket bättre under dagen så borde han sluppit det magonda på natten.

Jocke kom ner vid lunchtid och hade mat med sig, från Rolles... Mumsigt. Sen gick vi in och vilade, det slutade med att både jag och Leo sov ett tag. Det var verkligen välbehövligt. Det togs en del prover och bla Albuminet visade bättre, nu var det "uppe" på 20. På kvällen var magen 62,5 cm dvs lite större igen.

Helgen är väldigt lugn på avdelningen eftersom det "bara" är dom inlagda kvar på avdelningen. På vardagarna är det både inlagda, besök till mottagningen och eventuella inskrivningar.

Natten till söndagen så vaknade Leo vid halv 1 (som dom tidigare tillfällena...) och hade ont i magen. Fast denna gången gick det över på en halvtimme sen somnade han gott. Själv låg jag vaken till 1,30 för att se så han inte vaknade igen..

Söndag morgon var vi inte pigga men jag blev glad när jag mätte magen. 57,5 cm! Riktigt bra. Leo var trött för efter frukost så gick han och la sig och sov i en timme. Albuminet kopplades lite tidigare idag eftersom läkaren trodde att det kanske gavs för sent och att det var då han fick magknip. Jag var bara glad att dom kopplade trots att värdet visade 20.

På kvällen kom J, Max och farmor ner ett par timmar så Leo blev överlycklig. Han och Max lekte, sparkade boll och vi spelade fia med knuff. På kvällen var magen 62 cm.

Leo är fruktansvärt duktig med allt här. Det är provtagningar var eller varannan dag, byte av pvk-slangar varje dag, Heparin i insuflonen varje kväll. Just Heparinet är jobbigt för det sprutas in under huden vilket gör att det spänner och gör ont.

Som tur är så är personalen helt fantastiska här. Han får vara med dom nästa överallt. Han hjälper till i köket, tar fram grejor, fixar med maskinerna mm mm.

Vi har börjat träna på bokstäver
Skrattar hejdlöst åt Nicke Nyfiken ♥
Sällan jag ser honom skratta så.
Underbart goda "kolabakelser"!

0 hade något att säga!: