BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 8 november 2012

Tisdag

Tisdag morgon lämnade jag först Max i skolan sen körde vi in till sjukhuset igen. Idag var det höjning från 6,5 ml(x3) till 8 ml (x3). Blodtrycket var fortsatt bra så när han hade fått medicinen så åt vi frukost på sjukhuset. Det gäller att passa på när Leo själv säger att han är hungrig!

Leos nyfunna kompis var kvar så dom lekte nästan hela dagen. Själv hade jag en korsordstidning som jag knåpade med. Hjärtläkaren kom förbi och meddelade att han inte hann titta på Leo under dagen då han hade full mottagning, men att han skulle titta på Leo på onsdagen istället.
Helt ok för mig.

Det var riktigt skoj att se Leo leka med sin kompis för kompisen var mycket vildare så Leo tuffade till sig lite emellanåt. Samtidigt så orkade inte Leo hänga med riktigt i kompisens tempo så han tog lite småpauser då och då. När han blir trött så kommer han och myser och kramas lite, han är en riktig goding.

Eftersom vi känner dom flesta sköterskorna på avdelningen så får Leo en hel del uppmärksamhet. Han delar ut många kramar på en dag där.
Lekterapin var stängd pga den årliga storstädningen men Leo klarade sig bra med leksakerna i lilla lekrummet och bollen vi hade på rummet.

När vi åkte från sjukhuset så var vi ganska så trötta båda två. Ungarna somnade nästan rekordtidigt denna kvällen också. 18,30 började Max fråga om han fick gå och lägga sig...

0 hade något att säga!: