BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 12 mars 2014

Äntligen fria...

Efter att ha varit isolerade hela helgen så släpptes vi ut utomhus på måndagen eftersom vi hade ett bokat besök på Tal- och röstavdelningen eftersom han har sin stämbandspares. Det var riktigt härligt väder när vi kom ut. Sol och varmt. Äntligen vår..

Besöket innebar att läkaren gick ner med en liten kamera i näsan och spelade in hur stämbanden rörde sig  eller inte. Förra gången gick det jättebra, denna gången gick det inte lika bra så ST-läkaren som gjorde undersökningen kallade in en specialist. Men eftersom Leo har en stark röst trots paresen så vill dom bara följa honom än så länge. Ny tid om 3 månader.

Eftersom vi var isolerade så stannade J hemma hos M till på tisdagen istället för att åka ner på måndagen som vanligt. På tisdagen var det sagt att det skulle göras ett ultraljud på hjärtat eftersom vi ska börja prova C-PAP:en nu, så J kom innan lunch. Tyvärr så var maskinen upptagen på BIVA så vi fick flytta fram ultraljudet till idag istället.

Leos albuminvärde har som bekant legat "skitlågt" ett bra tag. Normalt är över 35 och han har legat på 16 som lägst. I går låg det värdet på fantastiska 34! Helt underbart!! Jag trodde sköterskan drev med mig... Senaste värdet var 27 och det var jag nöjd med. 34 är helt fantastiskt och ett tecken på att vi är på rätt väg.

Idag togs nya prover och tro det eller ej, men det hade stigit ytterligare till 36! Kan knappt förklara hur underbart det är.

Däremot så har Pk:t bråkat med oss och legat för lågt väldigt länge. Han ska ligga mellan 2-3 och 4 prover i rad har visat på 1,8, sen ett på 1,7 och idag var det som tur var uppe på 2,2. Det är precis som förra gången (2011), då var han också svårinställd.

Idag var det jag som körde hem och fick spendera tid med Max. På lördag åker J och M iväg till Sälen med farmor, farfar, J´s bror, fru och kusinerna. Jag och Leo får stanna hemma men det gör inte mig så mycket. Självklart hade det varit roligare att vara med där än att vara inlagda men jag åker hellre till värmen på semestern... :-)

Idag spelade Mörarps IF match mot Bjuvstorp. Våra killar delades upp i 2 lag som spelade vars 2 matcher à 15 minuter. Jag har inte sett dom spela ihop på ett tag så jag blev verkligen positivt överraskad. Max var jätteduktig och fick tom göra ett kanonmål! Snacka om lycklig kille... Han somnade gott ikväll.

0 hade något att säga!: