BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 13 december 2012

Nu händer det saker!!

Lite uppdatering är kanske på sin plats...

Leos blod-/leverprover visade ok, inte riktigt bra men ok. Impugan sattes in ändå mest med tanke på vad vi berättat om allmäntillståndet. Bukultraljudet är gjort och visade inte på någon större mängd vätska, lite grann men det var inget farligt. Vad gäller leverförstoringen så har jag inte fått veta något än.

Magnetröntgen är också gjord och vi har inte fått veta vad den visade men antagligen var läkaren inte helt nöjd med den för igår ringde dom från avd.67 och meddelade att om vi ville så hade vi en tid för hjärtkateterisering/stentning på tisdag den 18/12! Gissa om jag blev paff! Jag misstänkte att dom skulle vilja stenta honom ändå, men jag trodde inte att vi skulle få tid så snabbt. Alternativet var att vänta till i februari eftersom januari ses tydligen som "ineffektiv" tid på sjukhuset vilket antagligen innebär att dom inte utför några hjärtkateteriseringar då.

Det var lite dålig timing med att göra den nu, en vecka innan jul, men alternativet att vänta till februari känns inte så lockande. Nu har vi turen att mina föräldrar gärna passar Max under dom 3 dagarna det handlar om.

Måndag är det dags för röntgen, inskrivning och samtal med narkos. Tisdag görs kat:en. Som det är nu så är Leo nr 2, men det kan ändras. (Förra kat:en var han först 1:a, sen 2:a och blev 3:a...) På onsdagen görs en ny röntgen och om allt ser bra ut så får vi åka hem sen.

Idag är det dags för ett besök hos hjärtläkaren. Jag måste komma ihåg att fråga om resultatet av bukultraljudet och om han fått resultatet av magnetröntgen.

Idag kommer även mina föräldrar hit. Dom går från +10 till -10 på ett par timmar... Eftersom både jag och Jocke kommer att jobba en del i julhelgen så kommer dom att få massor med tid med ungarna. :-)

Annars så passar vi på att njuta av att vi faktiskt haft riktig vinter sen den 1 december. Massor med snö och minusgrader. Ungarna har åkt pulka på längden och tvären på förskola/skola. Förhoppningen är att snön ska ligga kvar till julafton men det återstår att se... Skulle vara typiskt om den försvann veckan innan julafton.

Max har äntligen fått antibiotika för sin hemska hosta som han har haft sen i september! Den har varit riktigt rälig. Det är inte normalt att hosta så mycket i 4 månader! Hoppas att den försvinner nu när han har fått medicin.

1 hade något att säga!:

Moa sa...

Hoppas det går bra imorron! Ni fick Livias tid. ;) Var tänkt att vi skulle stanna i Lund och göra den imorron, men vi fick komma hem i tisdags och så ska vi tillbaka i januari. De vill ändå inte vänta helt för länge. Har vi tur slipper vi stenten, men de är förberedda för det =/
Lycka till imorron!!