BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 25 december 2012

Hemfärd och julafton

På onsdagen var det dags att åka hem. Innan man får åka hem efter en hjärtkateterisering så måste det göras ultraljud på hjärtat och nålar ska dras osv. Nu skulle det dessutom göras en röntgen också men vi hade flyt och fick en tid redan 8,45. Så vi hann tillbaka i tid för frukosten ändå. Se var det som vanligt mycket väntan, vi är ju inte ensamma där.

Leo lekte i lekrummet så tiden gick hyfsat snabbt ändå. Läkaren kom och sa att allt såg så bra ut på röntgen så han behövde inte göra något ultraljud. Vi var fria att åka hem. Först skulle bara nålarna i handen dras.
Så vi åkte hemåt strax innan lunchtid.

Eftersom det är ett tag sen ja uppdaterade så är det redan juldagen idag. Ungarna leker med sina julklappar och vi har tittat på film. Julafton firades med farmor, farfar och J´s bror med familj. Vi hade jättetrevligt och tomten kom med jättefina julklappar. Leo tyckte att tomten var läskig men han fick komma med klapparna, men Leo rörde sig inte ur mitt knä.. ;-)

Ungarna fick som vanligt alldeles för mycket men så ska det ju vara på julen. Vi vuxna spelade julklappsspel istället för att ge varandra julklappar. Jag och J tog storslam och tog hem alla 7 julklapparna... :-)

Idag är det en riktig mysdag, ungarna kom i säng sent i natt så dom sova ända till 8,30! Ikväll är det kulklappsutdelning nr 2 med mormor, morfar, moster och morbror. Max har längtat sen i morse, helst hade han öppnat dom i natt redan. ;-)

Sen jobbar jag tyvärr i 3 dagar innan jag har ledig helg. Jag förstår inte riktigt varför jag inte passade på att ta föräldraledigt dom tre dagarna.... Hade varit så härligt att spendera dom dagarna med hela familjen innan syskonen åker hem till sitt. Mina föräldrar åker hem på nyårsafton, sen dröjer det till juni innan vi ser dom.

Mina ♥

Vår fina gran (Instagram)

Mina ♥ (Instagram)

0 hade något att säga!: