BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 16 maj 2012

Uppdatering..

En liten uppdatering är kanske på sin plats..

På söndagsmorgonen så blev Leo av med syrgasen. Han låg runt 92-93% med 1 L så det var dags. Jag åkte redan kl 10,30 och lämnade Max, sen till jobb och kom inte tillbaka förrän vid 21,40 på kvällen. Dagen hade varit lugn, Leo var pigg så han hade hållit J sysselsatt. När jag kom dit på kvällen så var han fortfarande vaken...

Den enda anledningen till att vi var kvar till på måndagen var att de ville se att han klarade söndagsnatten utan syrgas. På måndagsmorgonen var jag säker på att det skulle ta sin tid innan de skrev ut oss men det gick faktiskt fort så strax efter lunch så var vi äntligen hemma igen.

Läkaren tyckte att Leo skulle vara hemma åtminstone tom onsdag så vi bestämde att han fick vara hemma veckan ut, så är han "fit for fight" på måndag förhoppningsvis.

Läkaren ringde idag och sa som det var, de vet inte vad Leo drabbades av. RS-prov, mycoplasmaprov, blododlingar, allt var negativt. De hade även testat för en variant av Klamydia(?!) som kan orsaka lunginflammation men inte det heller. Här blir jag lite nyfiken på vad det skulle kunna vara.. ;-)
Symptomen var ju väldigt lika RS-virusets och något virus har det antagligen varit, men vilket?! 

Han står kvar på antibiotikan tom fredag och har inhalationer morgon och kväll i en vecka och är pigg igen. Det känns som att det var rätt beslut att vara hemma med honom denna veckan för han blir trött snabbt. Han blir lätt andfådd och det tar tid för en "frisk" person att repa sig efter sånt här så då tar det ju extra lång tid för Leo.

Imorgon är det inte helt omöjligt att jag tar med mig ungarna ner till Jägersro. Dom har något som heter Gentlemannadagen och b.l.a så uppträder Sean Banan där... Blir det fint väder så kör vi nog ner, så får vi se lite hästar också. ;-)

På Barnakuten, väntan blir lite lättare när man kan titta på tv.
Syrgasen behövdes..
Nostalgitripp delux! Detta avsnittet känner jag igen från när jag var liten...
Fått ett rum, rummet bredvid "vårt" vanliga...
Ingen höjdarläsning. 87% är lågt med syrgas och pulsen är hög, han brukar ligga runt 95-100...
En mycket piggare kille!

1 hade något att säga!:

Rebecca sa...

chlamydia pneumoniae i folkmunn kallat TWAR Gunde Swan med familj hade det tillexempel. Är en Clamydiabakterie men inte på något vis samma som den sexuellt överförbara som drabbar "där nere".
Spekuleras även om den är orsaken till den sk orienterar döden då den lätt förväxlas med en förkylning men anstränger du kroppen sätter den sig på hjärtat med.
90-95% av befolkningen beräknas drabbas av den men är då friska nog att de tolkar det som en vanlig extra långdragen förkylning

Lycka till söta Leo.