BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 6 oktober 2008

Ul igen...

Imorron är det dags för det andra ul i Lund!!! Då ska de se om de kan se hur blodtillförseln till lungorna ser ut! Hoppas det ser ok ut! Själv är jag bara så glad över att få se pyret igen! Börjar känna lite mer när den sparkar och rör sig men det märks stor skillnad mot när jag väntade Max tycker jag... Eller så inbillar jag mig det bara eftersom jag vet att jag har moderkakan fram denna gången!

Något annat som jag fått tidigare och värre denna gången är foglossning!!! Hade nästan inga problem med Max men nu ör det lite jobbigt var och varannan dag. Det är lite lustigt, sitter jag i kassan får jag ont i ryggen och står jag i förbutik/café så har jag ont i fogarna... Hur löser man den ekvationen??? Men det är smällar man får ta. Är ju trots allt bara 4 månader till ca... Shit, jag har hela tiden inbillat mig att det var 6 månader kvar... men det är ju bara 4! Snart e det jul!!! :-)

Annars så har jag jobbat hela helgen. 15-21,15 igår vilket var en rätt så bra tid för vi fick lite familjetid på förmiddagen. Vi var och tittade på bilar på Välabil, vi behöver ju snart en ny... sen hämtade vi äntligen ut vår dator som varit på service i 1½ vecka. Vi han ha den mindre än 1 månad innan processorfläkten dog.... Blir man knäpp eller vad??? Men nu äntligen är den hemma igen!! Och nu får den faktiskt se till att funka!!!

Idag jobbade jag 8,45-17 vilket var helt ok men jag hade känning av fogarna hela dagen!! Och jag har stått upp hela dagen vilket inte gör saken bättre!! Men nu ska jag njuta och sitta och vila.... Längtar till imorron!!!

0 hade något att säga!: