BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 29 oktober 2008

Barnmorskebesök och nya bromsar...

Igår när vi körde hem från Lund och var nästan hemma så var jag tvungen att tvärbromsa för en bil som tänkte svänga ut framför mig och då hände något med bromsarna... När jag försökte bromsa efter det så gick pedalen i botten men jag bromsade inte så värst mycket. Som tur e så höll jag väl max 30 km/t så den stannade ju snabbt... Men sen verkade den funka på kvällen när J hade den. Men jag körde in med den till byns mekaniker imorse för säkerhets skull. Skulle till bm 9,30 så jag lämnade den vid 8 och sa som det var att jag behövde den till 9,30 och han sa att de kunde kolla och se vad det var så länge. När jag kom vid 9,10 så sa han att det var bromsbeläggen som hade lossnat så de höll på att byta dem. De blev klara vid 9,30 så jag fick ringt till bm och sa att jag blev lite sen. 3200 gick det kalaset på!! Bara så där! På mindre än 3 månader har bilen kostat oss minst 12000!!! Nu e den snart som ny igen!

Aja bromsar behöver man ju faktiskt ha, men det är förargligt att det blir så mycket kostnader på så kort tid!
Hos bm var allt bra, hon mätte magen och fick den till 28 cm, lite större än normalt men hon sa oxå att det ibland bildas mer fostervatten när man väntar barn med hjärtfel. Inget som är något att bry sig om dock. Hjärtljuden låg på 132 och blodtrycket är konstant lågt 95/55 denna gången... Så någon risk för högt blodtryck har jag inte... :-)

Sen var vi på Väla Max och jag, Max behövde mockasiner och det blev något lite annat, men ovanligt lite för att vara mig. Men jag blev lite avskräckt av räkningen på bromsarna...

0 hade något att säga!: