BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 26 oktober 2008

Lördag kväll...

Så sitter man här på lördagskvällen, i väntan på att Svensson, svensson ska börja... J är ute med sitt jobb, de skulle ha firmafest idag. Igår var det tura med korpen-gänget och idag först gåsafotboll på Örby och sen nästan direkt iväg till nästa fest... Men det e bättre att ta allt på en helg så är det överstökat sen! Idag har jag och Max varit ute på Örby och tittat på när han spelade. Max har även fått första riktiga maten idag och än så länge har han fått behålla den... Han fick en banan igår men det var för kraftigt så den kom upp igen lagom till jag hade lagt honom så han fick sova inne hos oss istället. Orkade inte renbädda hans säng... Någon gång sådär så kan det vara mysigt att ha honom hos sig.

Han är så himla snackig nu och det lossnar lite efterhand... idag lyckades jag fatta att han sa kex, då blev han jätteglad. Klart så mycket som han snackar och så fattar man inte ens hälften!!

Annars längtar jag till på måndag, ska bli såå skoj att se bebisen igen! Nu är den betydligt livligare, känner den ofta nu och ibland rätt så rejält. Tror jag kände första hickan igårkväll! :-)

Nästa vecka ser ut att bli hyfsad, bara jag slipper foglossningen och ryggontet... Är ledig på måndag pga ul i Lund, sen tisdagen är min lediga dag, sen jobbar jag iofs ons-sön... Men det brukar ju gå!

0 hade något att säga!: