BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 19 september 2008

Barnmorskebesök...

Idag var det dags för det andra bm-besöket. Äntligen! Nästan 2 månader sen sist. Bm som jag har är toppen, hade henne när jag väntade Max oxå och bad att få henne igen! Hon hade läst in sig på att bebisen hade ett hjärtfel men eftersom hon inte är specialist så visste hon inte riktigt vad det innebar så vi pratade lite om det först. Hon undrade oxå om jag ville att hon skulle ordna så jag fick pratat med en kurator men jag sa som jag kände att det behövs inte, vi har ett stort stöd av nära och kära, både inom familjen och vänner! Så hon nöjde sig med det men påpekade att hon tyckte jag var ovanligt samlad och lugn för att ha fått en sån nyhet. Men som jag sa, klart det går upp och ner med humöret, det vore ju konstigt annars, men vi kan ju inte gräva ner oss pga detta! Vi vet ju inte vad som händer och då är det onödigt att spekulera. Det kan gå jättebra och det kan gå mindre bra, men det får vi ju ta då.

Hon tog blodvärdet idag eftersom jag sa att jag är så trött, hon kontrade med att jag är ju småbarnsförälder.... :-)
Blodvärdet låg ungefär som innan på 109 (115 och upp räknas som normalt). Sen var det dags för det mest efterlängtade, hjärtljuden... jag sa till henne att jag tycker bebis är väldigt lugn men jag märkte själv när hon letade efter hjärtljuden att bebis är allt annat än lugn!! For rundor och sparkade och hade sig! Men det är för att jag har moderkakan i framvägg som jag inte känner av det än så mycket. Det blir som en dämpande kudde! Blodtrycket var också bra, 110/50... Sen kom vi överens om att en tid i slutet av oktober räckte eftersom jag ska på UL i Lund den 6/10. Hon sa att hon mer än gärna satte upp mig på extra kontrioller om jag ville, kunde få gå varannan vecka om jag ville men så länge jag känner av bebisen så behövs inte det tycker jag. Men hon sa oxå att blev jag orolig så var det bara att ringa! Hon e underbar min bm!! Känns verkligen att hon bryr sig!

Annars har jag och Max varit och handlat på City Gross & Maxi idag plus att vi var en runda på Väla... Blev ingen middagslur för honom så han var lite kinkig på kvällen... Men han somnade snabbt!!

0 hade något att säga!: