BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 11 mars 2012

Snart vår?

Det är ett tag sen jag skrev nu. Jag jobbar och Leo går på dagis och mår bra. Han har börjat vänja sig vid att bli lämnad och har slappnat av nu, vilket innebär att han äter bättre och sover bättre.

Jag har hunnit med att ha en tredje (!) omgång med halsfluss denna vintern. Annars har vi varit rätt så friska, det har mest varit lite småförkylningar som hör årstiden till.

Nu är vi trötta på vintern och vill ha vår. Vi har fått några småglimtar men det är först idag som vi verkligen varit ute hela familjen. Jag höjde stödhjulen på Max´s cykel så att han kan träna på att cykla utan dem. Han måste lära sig det nu! Sen tog jag fram trehjulingen till Leo, nu ska han lära sig att cykla. Bättre sent än aldrig... eller något.

Vi har hunnit med ett besök på sjukhuset sen sist jag skrev. Vi hade tid till magläkare och dietist. De var väldigt nöjda med honom. Han äter och växer. Det har varit tal om att eventuellt göra en sväljröntgen men eftersom vi vet att han kan svälja, även om han samlar det mesta i kinden så var vi överens om att låta logopeden träffa honom först. Hon kan se ifall han har några problem med tuggande/sväljande och i så fall får hon bestämma om det behövs en sväljröntgen. Än så länge vill logopeden att vi ska ge Leo knäckebröd men Leo är inte speciellt glad för det. Han tar en tugga sen är det stopp...

Den 28:e mars ska vi till sjukhuset igen. Då är det dags för nytt ultraljud på hjärtat men denna gången ska det göras av en överläkare från Lund. Hon kommer till Helsingborg ett par gånger per år för att kolla på vissa patienter. Hon ska titta på Leos hjärta och se vad de säger om hans läckande klaffar. Tanken är väl att Leos hjärtdoktor ska få en hum om vad Lund tycker och om de vill göra någon vidare uppföljning av det. Antagligen kommer det att bli en operation senare men vi hoppas så klart att det ligger långt fram i tiden.

 För er som undrar hur det har gått för våra vänner, vars dotter fick ett nytt hjärta, så har de fått komma hem nu! Efter nästan 1 år på sjukhus så är de äntligen hemma. Ska bli så skoj att få träffa dem på "hemmaplan" när de har hunnit landa.

Gillar denna bilden! Stora killen nu.

Syskonmys!
Talande bild. I väntrummet på provtagningen i väntan på att få ta nytt PK. Remissen var intressant...
Finaste Findus! ♥
Älskar våren och älskar tulpaner!

0 hade något att säga!: