BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 5 februari 2012

Jobb!

Första veckan är avklarad...
Så roligt det var att komma tillbaka! Det har varit lite nya grejor och rutiner men det mesta är som det var när jag slutade. Jag har kommit in i det väldigt snabbt och jag njuter av att bara vara "jag" när jag är på jobbet. Eftersom jag ska jobba (i stort sett) heltid så lär det bli långa dagar men det är jag van vid sen innan. Det är skönt att veta att ungarna blir hämtade vid 15,30 varje dag, de har inte så många långa dagar och de är alltid lediga minst en dag per vecka. Nästa vecka så är det tom lediga både måndag och tisdag. De dagar som jag börjar jobba kl.15 har J sett till så att han slutar 14, så han hinner hem och avlöser mig, så slipper vi lämna dem.

Jag har fått en nytändning på jobbet, när jag gick på mammaledigheten så var jag så less på jobbet. Nu är det roligt igen!

Eftersom det är "alla barnhjärtans månad" nu i februari (skänk gärna en slant via Leos hjärta på bloggen!) så har jag fixat så att vi på jobb ska sälja hjärtepins i förbutiken. Jag hoppas få hem dom snart så vi kan börja sälja.

Leo har varit jätteledsen hela veckan när jag har lämnat honom. Helt förtvivlad... Det är jobbigt att lämna honom så men jag vet att han slutar gråta när jag har gått. I fredags så gick det plötsligt ovanligt bra att lämna. Han gick med pedagogen och skulle gå till lekrummet och han blev inte ledsen! Det kändes så skönt! Det gjorde min fredag riktigt bra.

Om bara 18 dagar blir mitt lilla ♥ 3 år... Det känns som att de här 3 åren har flugit förbi, samtidigt som det har varit oerhört drygt på en gång! Det var oerhört jobbigt när han kräktes som mest, så därför är det så oerhört skönt att äntligen få slippa det.

Ungefär 5 minuter efter att jag hade skrivit raderna ovan så vaknade Leo och var ledsen. Jag plockade upp honom och gick ut i vardagsrummet så att han inte skulle väcka Max. Han hostade och .... kräktes! Vad är oddsen att han skulle göra det 5 min efter att jag hade skrivit att han inte kräks längre?!
Antagligen är det en förkylning som ställer till det...

0 hade något att säga!: