BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 14 februari 2012

♥ Gott och blandat! ♥

Nu är jag trött på alla förkylningar och baciller! Den senaste månaden har det varit mycket baciller och skit. Alla utom Max har haft halsfluss, jag hade det tom 2 vändor efter varandra... Leo var hemma förra veckan eftersom han var ordentligt förkyld och tom kräktes när han åt. Idag hade de ringt till J att Leo hade feber... Nu verkar det inte ha varit någon hög feber för ikväll var han pigg och feberfri.

Det märks att jag jobbar heltid, jag hinner inte med så värst mycket tycker jag, men det är skönt att vara tillbaka på jobb, att vara social.

Lämningarna på dagis funkar bättre och bättre för Leo. Han blir inte förtvivlad längre, lite småledsen ibland bara. Max är världens goaste storebror och vill helst både lämna och hämta Leo. Han är ofta med och hämtar men det är bättre att jag går in och lämnar Leo och sen går, så det inte blir så utdraget.

Max är så härlig. Han har börjat förstå att han kan läsa. Han ljudar och läser på allt! Han fixar tom hela meningar ibland. Jag trodde inte att han skulle börja med sånt redan... Plötsligt känns han så stor! Har svårt att fatta att han ska börja i förskoleklass i höst.

Idag är det alla hjärtans dag. Jag har stått i förbutiken på jobb och har pratat för Sverigelotterna hela dagen. Ibland lönar sig "tjatet". Vi har haft väldigt mycket folk idag! Det har verkligen märkts att det är alla hjärtans dag. Folk har handlat vaniljhjärtan, bakelser och lotter så det har stått härliga till! Vi har haft fullt upp hela dagen så jag var väldigt trött i huvudet när jag stämplade ut kl.15! Jag köpte med mig 2 sverigelotter hem till Max och det blev i alla fall 25 kr på ena lotten. Man får vara glad för det lilla.

Ett stort tack till alla som har skänkt pengar till Leos "hjärta". Nu är det uppe i 1550 kr och det är mycket mer än förra året!
Jag läste en artikel i tidningen idag. Det finns 32 barnhjärtläkare i tjänst i Sverige... Med tanke på att det föds ca 3 barn om dagen med hjärtfel så är det skrämmande lite! Jag är oerhört glad att vi dels bor nära Lund och dels har hela 3 barnhjärtläkare i Helsingborg. Det är inte dåligt alls.

Imorgon ska jag ner till Lund. Jag ska fika med världens finaste ♥föräldrar. Februari har varit en helt underbar månad för dem. De har väntat i 10 månader på ett nytt hjärta till sin prinsessa och den 9:e februari fick hon så äntligen sitt nya hjärta! Jag är så oerhört glad för deras skull! Det är nog bara vi ♥barnsföräldrar som verkligen förstår hur stort det är! Innan satt hon fast vid en stor koloss på 160 kg som hon var fäst med en knappt meterlång sladd till. Denna maskin, ett Berlinheart, var beroende av ström i stort sett hela tiden.
De kunde inte ens gå bort till Ronaldshuset(5 min gångväg) eftersom vägen inte var helt jämn. 160 kg är jäkligt tungt att putta rundor på!

Nu har lilla prinsessan fått ett eget hjärta och nu ska det bara gå framåt så familjen kan få komma hem! Ska bli underbart att få träffa dom igen.


1 hade något att säga!:

ida-maria sa...

Ni måste vara lika glada, som jag är frustrerad över att det kommer en hjärtläkare en handfull gånger per år till vårt hemsjukhus, 19 mil bort. Det gäller att veta när man ska bli dålig!