BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 19 juli 2011

Lite uppdatering.

Blir väldigt glest med blogginläggen nu när mamma och pappa är här. Fast på torsdag morgon åker de hem till Frankrike igen...

Vi har haft härliga 4 veckor med dem. Ungarna njuter och Leo har lärt sig säga "mobbo" (morbror) och "movva" (morfar) och "mee" (mer) bla. Det händer saker hela tiden och det har faktiskt varit skönt att inte vara den som de vill vara hos hela tiden!
I fredags var jag och vägde Leo igen men han hade gått ner lite, från 9935 till 9820 g. Inte så mycket men det visar ju dels att han behöver nattmålen och att han rör sig väldigt mycket nu. Nattmålen hade vi fått hoppa över ett par gånger eftersom han lagt sig så sent. Så det är nya tag mot de magiska 10 kilona!

Igår var vi och besökte vänner till mamma och pappa som har en gård vid Mjöhult. Rydsbo gård! Jag fick chansen att rida på en häst för första gången på över 15 år! Helt underbart var det. Som jag har saknat det! Hoppas det inte dröjer 15 år till nästa gång.

Idag är mamma, pappa och syster iväg och handlar en massa som de ska ha med sig tillbaka till Frankrike. Jocke är och spelar golf hela dagen så jag och ungarna trampar på varandras nerver konstant. Vi är trötta och griniga alla tre...

0 hade något att säga!: