BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 31 juli 2011

Festivalyra

Imorgon är det tillbaka i vardagen igen, då är Jockes semester slut. Sen på tisdag ska Max på dagis igen så då blir det lite lugn och ro på dagarna. Han har saknat sitt dagis och pratat om att han vill dit.

Torsdag till lördag var det Helsingborgsfestivalen och jag hade väl egentligen ingen direkt aning om vad det var för artister så när Jocke nämnde att Jay Smith skulle spela med sitt band von Benzo på torsdagen så blev det snabbt bestämt att jag och syster skulle in och se honom. Det var en riktigt härlig kväll trots lite regn.
På fredagen åkte Jocke in och såg The Sounds. Jag och syster tittade på film. Först blev det Death Race 2 och sen The Ugly Truth.

På lördagen skulle Svampbob Fyrkant och Dora vara på festivalen på Nickelodeondagen. Max älskar båda programmen så på lördag förmiddag blev det lite snabbt bestämt att jag och Max skulle in till festivalen och se dem. Vi åkte in vid 13-tiden och gick först till barnkarusellerna i Stadsparken. Han åkte ett par karuseller, vi tog lite lotter och han fick hoppa i ett hopptorn. Sen gick vi till tivoliområdet vid sundsbussarna. Max fick åkt en karusell med bilar, sen hittade han radiobilarna! Det blev två turer där efter varandra och lyckan var stor när vi kunde krocka med fd grannarna där... =)

När vi kom till området där Svampbob och Dora skulle vara så hittade Max naturligtvis en hoppborg, så han fick hoppat i den. Sen kom Dora in på området och det var ju ganska häftigt tyckte Max. När Svampbob kom en stund senare var det inte lika roligt... För mycket folk runt honom tror jag.
Vi hade jättemysigt bara vi två och tiden gick väldigt fort så vi körde inte hem förrän 16,30. Då hann vi med att köra radiobilarna ännu en gång... =)

Idag har vi tagit det lugnt. Kusinen har varit här hela dagen så Max och Leo har nästan slagits om hennes uppmärksamhet. Vilket i sin tur innebär att jag har haft det väldigt lugnt... Jag och syster har rensat ordentligt i linneskåpet. Det var välbehövligt!


Hälsar på Dora

Koncentrerad

Kul med karuseller

Annorlunda hoppborg...

Står bredvid Svampbob åtminstone..

0 hade något att säga!: