BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 28 juli 2013

Förbereder mig...

Jag är en person som vill ha koll på saker och ting. Jag är en kontrollmänniska, som ofta vill göra saker och ting själv, så jag vet att det är gjort på "mitt" sätt. Med detta vill jag på något sätt förklara varför jag redan nu tänker ett par år framåt i tiden...

Jag märker då och då att Leo inte orkar så mycket som han skulle vilja. Han springer rundor och sen kommer han till oss och andas så häftigt att han knappt kan prata... Att gå längre sträckor med honom tar lång tid, för han orkar inte gå så värst snabbt. Samtidigt måste han gå så han kan få mer muskler så han kan börja springa snart.

Än så länge så funkar vagnen bra när vi är iväg. Men han börjar snart bli för stor för att åka vagn. Jag vet att barn med liknande hjärtfel ofta har rullstol så jag har redan nu förberett mig på att det KAN bli så. Det behöver inte men risken är stor.

Jag försöker få honom att lära sig att cykla, för att stärka musklerna men det är inte roligt tydligen. Kan ju vara att han tycker att det är jobbigt, det vet jag inte. Det är jättesvårt att veta hur han uppfattar saker och ting. Hans svar på allt är i alla fall: "Det gör inget!"...  ;-)
1 hade något att säga!:

EmiliaJ75 sa...

Nu är jag här och läser i kapp lite =)

Har han en "springcykel"? Sådan utan trampor? Om inte, testa en sådan för det älskar alla ungar!