Sista undersökningen gjord!

Nu är sista undersökningen i transplantationsutredningen gjord. Idag gjordes MR/hjärtkateterisering.
Vi väcktes vid 6.30 eftersom han skulle duscha. Sedan var det bara väntan fram till ca 8.20 då vi gick iväg till MR på kulvertplan. På vägen dit fick han träffa brandmän så han var hyfsat nöjd när han kom fram...
Sövningen gick som en dans och sedan började väntan. Vi visste inte alls när det förväntades vara färdigt så det fick bli lite frukost. Jocke tog det lugnt ner eftersom han ändå inte hade hunnit träffa Leo innan han sövdes.
Psykologen som är knuten till transplantationsteamet kom förbi och presenterade sig och vi pratade ett tag. Vi fick en 5-15-skattning att fylla i b.l.a.

Vi hade precis slagit över från Musikhjälpen till handbollen när de ringde från post-op vid 13.40. Vi var inte riktigt förberedda på att han skulle vara färdig så snabbt så det blev en glad överraskning.
Eftersom Jocke skulle iväg ikväll så hade Leo önskat att pappa skulle komma så han kunde träffa honom. Själv stack jag iväg och handlade mat till oss från Wok Kitchen på NOVA. Mat måste man ha och planerna blev lite ändrade så detta var ett bra alternativ.
Vid 14,30 kom en doktor in och förklarade att de bara hade gått in i halsen och gjort undersökningen därifrån. Man hade struntat i att göra lymfangiografin som man först tänkt sig. Skönt för Leo som slapp de jobbiga tryckplåstren i ljumsken. Nu kunde han upp och gå när han ville.

Nu ikväll har det varit pizzabakning i köket tillsammans med volontärer från Hjärtebarnsfonden. Passade bra för Leo som inte ätit så värst mycket idag. Pizza funkar alltid!
Märks att han inte är pigg då han somnade som en stock vid 18 och sover fortfarande. Jobbigt att bli sövd 2 gånger på 3 dagar...

Nu ska "bara" doktorerna sammanställa alla undersökningsfynd och presentera det på konferens med thoraxkirurgerna som i sin tur ska bestämma om han ska sättas upp på listan eller ej...
Väntan på undersökningen.
Trött kille efter undersökningen.
Lagar pizza!
Resultatet.
Gott med pizza!

Trött kille som frivilligt somnade...

Kommentarer

Lovis sa…
Lycka till du tappre lille kämpe!

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Återkomst efter många års frånvaro...

Julafton!!