♥ Vårt hjärta är 4 år idag! ♥

Idag var det så äntligen dagen med stort D, Leos 4-årsdag! I morse kom sköterskorna in på rummet och sjöng för Leo och hade med sig fina paket. Så himla gulligt av dom. Leo fick en stor gosehund, en dvd och via Min Stora Dag så fick vi två inträdesbiljetter till Skånes Djurpark. Leo blev lite blyg av uppvaktningen... :-)

Leo har varit väldigt trött idag och sovit ett par timmar på förmiddagen. Han fick även en hemsk huvudvärk så han fick både Ipren och Alvedon för att få bukt med den. Antagligen så fick han i sig för lite vätska igår..

Idag har jag haft en enda fråga till läkaren: vad krävs för att vi ska få komma hem idag? Febern var väck, han behövde inte ta penicillinet intravenöst längre och hans CRP hade gått ner från över 100 till kring 40 idag.

Naturligtvis så var vi sist på ronden så klockan var en bit över 12 innan doktorn kom. Hon ville att dom skulle ta en sk syra-bas för att kolla saltbalansen. Såg den bra ut så skulle vi få komma hem.
Eftersom han har en hemsk diarré också så bestämde vi att vi skulle se till att han fick i sig ordentligt med vätska och så skulle dom ta ett nytt prov imorgon söndag.

Sen åkte jag hem och hämtade en ledsen Max hos farmor. J var kvar på sjukhuset med Leo. Det skulle tas bort CVK och så skulle dom vänta på provsvaret.

Jag och Max hade ett par mysiga timmar tillsammans, vi gjorde chokladpannkakor till sen lunch och bara tog det lugnt. Det är alltid så himla skönt att komma hem!
J och Leo kom hem vid 16-tiden. Då fick Leo öppna alla sina paket och Max hjälpte mer än gärna till... ;-)

Av farmor och farfar fick han fina Me&i-kläder (se bilder nedan) och av Max fick han lite bilar. Av oss fick ungarna tillsammans en surfplatta. Vi hade ingen aning om vad vi skulle köpa och nu när båda ungarna snor våra telefoner så fick dom en surfplatta att dela på istället. Inte någon iPad då utan ett billigare alternativ!

Leo är fortfarande trött och tagen så klart så han vilar gärna mycket. Förhoppningsvis så kan vi få lite bukt på diarrén snart för där förlorar han en del vätska. Det är penicillinet och lunginflammationen som är orsak, det är inte någon magsjuka.

Jag tror att Leo är nöjd med sin födelsedag ändå, han fick ju komma hem dessutom!

Själv tycker jag att dom här 4 åren har gått så fruktansvärt fort... Han har hunnit med att genomgå minst 6 operationer, ett flertal hjärtkateteriseringar och har spenderat långa perioder på sjukhus (2 mån i samband med födelsen och 9 veckor i samband med TCPC:n). Ändå så är han världens gladaste och goaste kille.

♥ GRATTIS PÅ 4-ÅRSDAGEN ÄLSKADE LEO! ♥



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ronald McDonald.

Upp och ner men framåt...

Julafton!!