BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 28 november 2011

Fotografering och Lund!

Ett tag sen jag skrev nu..

I torsdags skulle vi ha åkt ner till Lund med Max men han kräktes under natten så det blev inställt. Idag hade vi en fotografering inbokad i Kävlinge med Malin Ward, en annan hjärtemamma. Tanken var sen att åka ner till Lund och hälsa på och lämna en tack-korg till avd 67. Naturligtvis så är Max sjuk igen... Han har kräkts 2 nätter i rad, sen varit bra under dagarna... Mysko, så Jocke stannade hemma med honom.
Vi skulle ta ett nytt PK idag så jag åkte hemifrån strax efter 9, eftersom vi skulle vara i Kävlinge kl.11.

På provtagningen gick det ganska snabbt. Ryktet har föregått Leo så sköterskan visste att han var duktig. =)
Sen körde vi mot Kävlinge!

Jag var framme i god tid och när vi kom in i studion så bytte jag kläder på Leo, han skulle ju vara finklädd till fotograferingen så klart!
Malin tog bilderna ganska så snabbt, Leo var lite blyg men hon lekte med honom så det blev bra bilder. Sen satt vi och pratade en lång stund! Det var verkligen trevligt.

Sen skulle vi fortsätta till Lund, jag körde inom en affär och köpte med mig fika. När vi kom till Lund så sprang jag på en annan hjärtebarnsmamma som jag hade hoppats "slippa" se där nere. Sanna Nielsen skulle sjunga i Ljusgården strax så jag gick först upp till avdelningen och lämnade av korgen. Den var ganska tung att bära på och blev väldigt uppskattad!
Sen gick vi ner och lyssnade på Sanna och umgicks med vänner. Fina J var i högform.
Efter att vi hade lyssnat på Sanna gick vi upp och fikade med J och E och deras fina föräldrar! Leo var i högform och åt bra. Han fick en lite sen lunch och åt först ca 3/4-dels burk med mat sen åt han även 1½ giffel efter det. Han skulle sitta hos alla och det var allsång och mycket bus!

Eftersom det är Lund som har hand om Leos Waran-ordination så passade jag på att prata med läkaren om hans ordination innan vi åkte hem. PK:t var ovanligt lågt, 1,8 så han fick en spruta med Fragmin i låret innan vi åkte hem. Sen ska vi ta ett nytt PK imorgon när vi ändå ska in till Helsingborg igen.

Innan vi åkte hann vi med att gå upp på BIVA och hälsa på också. Vi fick träffat ett par av de sköterskorna som Leo har haft.

Klockan hann bli 16,30 innan vi åkte hem. Jag hann inte ut ur Lund innan Leo sov gott.
Tyvärr hann jag inte så långt på motorvägen innan det var stopp. En olycka hade gjort att räddninsgtjänstan stängde av vägen och dirigerade om den via Saxtorpsavfarten. Innan jag kom dit så hade jag suttit 15 minuter i kö. Sen körde jag småvägarna hem och var hemma vid 18-tiden.
Då hade vi varit iväg sen 9, så vi var lite trötta båda två.

Nu sover ungarna gott och jag hoppas verkligen på att få sova hela natten inatt, inatt var vi vakna mellan 2,30-5 med Max...

0 hade något att säga!: