Frukostvanor..

Tack för frukosttipsen som jag fått. Jag tänkte inte på att man kan ge kesella och fet yoghurt. Jag var helt insnöad på gröten, antagligen för att jag vill ha i honom så bra och näringsrik mat som möjligt. Men det är inget fel på yoghurt eller kesella. Som vanligt så tänker jag nog lite för mycket på att han ska gå upp i vikt istället för att koncentrera mig på att han ska äta och faktiskt gilla det han äter...

Nu har vi nog hittat en bra frukost till Leo. Han får nu rysk yoghurt (17%) och fruktpuré och det gillar han. Imorse fick han prova kesella (hallon) och den gick ner. Tyvärr satte han i halsen när han drack lite juice så en tredjedel av kesellan kom upp igen, men hela burken gick ner till slut. Det verkar som om han gillade det.

I söndags hade jag Me&I-träff här hemma. Den nya kollektionen har precis kommit så det var skoj att se alla fina kläder. Denna gången var det (kors i taket) jag som fick mest kläder... Det var skoj både för mig och ungarna att ha lite folk här hemma. Max hade både bästisen, grannen och kusinen att leka med. Han var helt färdig efteråt.

Igår hade vi fint besök av finaste J och hennes prinsar. Max och bästisen fick leka igen, men det var mycket bråk och surande igår. Blev kanske för intensivt med två dagar på raken. De har starka viljor båda två och även om de är bästisar så blir det bråk ibland.

Idag var det dags för dagis igen för Max och han kunde inte komma iväg snabbt nog! Han vaknade vid 7 och gick upp och tittade på tv. När han kom in vid 7,30 och ville ha frukost så sov jag som bäst så det var jobbigt att vakna...
Det verkar som att det blir fint väder idag så jag tror jag ska försöka vara ute lite och fixa i trädgården. Det ser tråkigt ut nu efter alla regnskurar.


Till mig

Till Max

Till Leo

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ronald McDonald.

Upp och ner men framåt...

Julafton!!