BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 11 juli 2011

ÄNTLIGEN!!!

Kanske dags för en liten uppdatering. Dagarna går alldeles för fort.

I torsdags var jag, mamma, pappa och Max iväg och fixade lite ärenden. Vi avverkade Paulssons Bil, Clas Ohlson, IKEA, JULA och City Gross i hyfsat snabb fart. Sen var åtminstone jag lite seg, det tar på krafterna att springa runt. På eftermiddagen blev det en dammsugning och avtorkning av bilen för att sätta in ett sparkskydd i bilen. Max har en tendens att sitta med skorna mot sätet framför honom...
På kvällen var Jocke i Halmstad på trav så jag, mamma, pappa och syster passade på att spela gin rummy.

På fredagen så åkte jag, mamma, pappa och Max och storhandlade på förmiddagen. Sen var det bara hem om och packa ur och slänga i sig lunch. Vi hade en träff med dietisten på sjukhuset klockan 14,30.
Vi råkade springa på hjärtläkaren också när vi var där. Han stod och pratade med mamma under tiden som jag vägde Leo. Hjärtat höll på att stanna när jag säg vad vågen visade. 9935 g!!

Jag fick gåshud över hela kroppen och ett tag tror jag att jag slutade andas... Vi har kämpat så länge och jag var helt säker på att han hade gått ner eftersom han har varit dålig. Han har ätit dåligt och fått det mesta i knappen. Jag blev helt chockad när jag såg siffrorna på vågen. Sen visade det sig att han dessutom hade växt 1,5 cm den senaste månaden.... Jag fattar verkligen ingenting!

Leo fick plättar, glass och sylt att äta på sjukhuset och han åt lite grann. Vi pratade en del om honom och maten. Vi kom överens om att vi skulle träffas om en vecka igen och väga, för att se så att det håller i sig. Efter sommaren ska vi försöka prova med minimax i knappen istället för Peptisorb, som han har nu. Peptisorben är redan nerbruten så kan han ta minimax så är det ett stort steg framåt. Det är dessutom mer kalorier i minimax än i peptisorb. Man kan säga att min dag blev riktigt bra!!

På lördagen hade vi grillfest med lite folk från Jockes jobb. Vi har haft det i 3 år nu och det är lika trevligt varje gång. Ungarna var jätteduktiga och slocknade inte förrän efter 23, när gästerna hade åkt. =) Sen satt vi andra uppe sent ändå...

På söndagen var jag rätt så trött så det blev inte så mycket gjort. Pappa fixade med våra gamla cyklar. Jag har en 21-växlad herrcykel och Jocke en mountainbike med massor med växlar. De är inte använda på 8 år men det verkar som om de fungerar. Det behövs bara nya däck till min. Jag har köpt en vanlig hederlig 3-växlad damcykel så syster ska ta över min gamla cykel.
Vi satte även upp Leos gunga som han fick förra året och det blev nog nya favoritplatsen!

0 hade något att säga!: