BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 27 april 2011

Sjukhus och operation.

Usch så fort tiden går. Påsken är avklarad och det har varit underbart väder hela påskveckan. Max har varit mer ute än inne. Tyvärr är jag lite begränsad och kan inte vara ute så mycket som jag skulle vilja men han har lekt mycket med kompisarna på gatan.

I fredags åt jag godis för första gången på 10 veckor. Det var helt ok men inte jättegott. Det enda som fortfarande är riktigt smarrigt är choklad... =)

Jag har, egentligen sen jag började träna för 1 år sen, ändrat matvanor och tankesätt kring mat. Jag försöker äta nyttigt och använder ett program, ShapeUp.se, för att ha lite koll på hur många kalorier jag får i mig per dag. Det är ett bra program eftersom jag får ett kvitto på hur jag äter.
Sen jag började träna för 1 år sen så har jag gått ner 8 kg, det är jag ganska så nöjd med. Det har tagit sin tid, men jag har inte haft någon anledning att stressa.

Det är så skönt med det varma vädret nu. Man slipper att ta på ungarna massor med kläder. Det är även lättare att ta med Leo ut. Är det kallt eller blåser mycket så är det inte speciellt bra för Leo att vara ute. Han fryser lättare och blir snabbt kall om det blåser mycket.

Imorgon och på fredag så ska jag och Leo tillbringa hela dagen på sjukhuset. En av hans mediciner som är hjärtstärkande, ska ökas på. Dosökningen av den medicinen måste övervakas eftersom det kan påverka blodtrycket. Som det är nu så får han 1mlx3 och efter höjningen kommer han att ligga på 3mlx3, dvs den höjs ordentligt. Hjärtläkaren har avvaktat med höjningen eftersom vi trodde att han skulle opereras snart. Nu måste den höjas eftersom den kan avlasta och stötta hjärtat så att läckaget i klaffen kanske blir lite mindre. Så, från 8-16 ska vi vara på sjukhuset torsdag och fredag. Förhoppningsvis så räcker det med dom 2 dagarna, annars kan det behövas en dag till.

Sen, nästa vecka, är det Max´s tur att vara på sjukhus. Fast han kommer att ligga på Lunds Lasarett.
Jag hoppas att operationen går som den ska och att han blir bra snabbt. Det känns jobbigare med hans operation, kanske för att han är så pass gammal. Sen är det ju viktigt att det blir bra!
2 hade något att säga!:

Sofia sa...

Bävar inför Linus op när han kommer upp i den åldern.... Vi får prata sen om hur det gick å så!deara

Lisa sa...

Goa ungarna! Hoppas allt går bra nu. Vilj´ken medicin är det som ska höjas? Lanoxin el cordarone el ngn annan?