Bus och Leos skor.

Igår hade vi bestämt med Max dagiskompis N och hans mamma att vi skulle träffas och låta grabbarna busa efter dagis. Vi hörde med W´s mamma om de vill komma oxå. Max, N och W är bästa kompisar. Eftersom W´s mamma inte hade gått hemifrån när vi hämtade Max och N så ringde vi och hörde om vi inte kunde ta med W. Det var inga problem så vi gick hem till N, så kom W´s mamma dit.

Ungarna busade i 2½ timme med avbrott för fika på saft och nybakta kanelbullar! N´s mamma hade bakat riktigt smarriga kanelbullar. Tur jag skulle träna på kvällen för jag vräkte i mig. =)

När vi kom hem så passade jag på att slänga i mig lite mat, hade träning kl 19! Eg skulle jag varit på föräldramöte på Max avdelning men det blev inställt.
Träningen var riktigt härlig, fullt ös i 1½ timme. Jag var så där härligt seg sen när jag satt i soffan, nyduschad.

Idag har jag och Leo varit på Ortopedtekniska. Hans skor hade kommit. Tyvärr så passade inte hans gympadojor, så det kommer nya i början på nästa vecka. Sandalerna passade så de fick vi med oss hem, skorna kostar 300 kr per par...

Leos ortopediska sandaler


Leos nya fina mössa från Älskade Hjärtegryn.

Kommentarer

Jennie sa…
Elias fick likadana sandaler i början av sommaren och har inte velat ha dem på sig en enda gång.. Han har gått med gympadojjor hela sommaren! Hoppas du har bättre tur! :)
//Jennie
Anonym sa…
De ortopediska skorna är väldigt klumpiga, Ebba tyckte inte heller om att ha på sig dem först. Men nu går det bra! // Jenny
famgranath sa…
@Jenny: Kan förstå det. Hade hon haft skor innan? Leo har inget att jmf med...

Populära inlägg i den här bloggen

Ronald McDonald.

Upp och ner men framåt...

Julafton!!