BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 17 februari 2010

Så förbannad!!

Veckan har börjat med jobb, i måndags 9-15.15 och igår 12-21.15. Måndagen var en lugn dag, men igår var det en seg dag. Jobbig tid att jobba på. Idag har jag varit på sjukhuset med Leo. Skulle prata med gastroläkaren om hur det går med mat och knapp osv. Eftersom Leo fortfarande har diarré så höll vi oss på vår kant medan vi väntade. Han fick sin första influensaspruta först. Sen var det lite väntetid innan vi skulle in till läkaren. Naturligtvis passade han på att bajsa.. Eftersom han kan smitta, så fick jag byta inne hos läkaren.

Vi pratade lite om maten osv och vi kom fram till att så länge han har diarré så ska han bara äta ca 400 ml mat (mot 700 ca annars) och 500 ml vätskeersättning. Vi har gett honom 500 ml vätskeersättning sen i måndags så det visar ju att vi var rätt på det. Läkaren ville ha en vikt trots smittrisken, och han vägde 7540 g, vilket är en minskning på ca 500 g. Inte så konstigt, och det tar han igen när han är frisk igen.
Kontentan blev att vi ska gå ner i hastighet på maten, 400/500 på mat/vätskeersättning. Vi kommer oxå ha tät kontakt så att allt går som det ska.
Jag är helt nöjd med dagen.

Sen bar det av till Familia och apoteket. När jag skulle ta ut Leo ur bilen så ser jag att vi fått världens repa på bilen!! Rätt så stor! Det måste ha hänt i parkeringsgaraget på lasarettet! Och ingen lapp eller så. Fan ta den som gjorde det. Att man kan vara så jäkla feg och bara smita! Det är inte så att "han" precis missat att han gjort det!

På apoteket hämtade vi mat och lite ny medicin. De hade haft stömavbrott så det var bara halva Familia som hade öppet. Som tur e så hade apoteket öppet! Var ju tvungen att ha lite mer vätskeersättning. Den nya maten går under högkostnadsskyddet så den är gratis nu.

När jag kom hem så blev det till att ringa försäkringsbolaget, och nu ikväll ringde jag polisen och polisanmälde det. Hoppas vi har tur och får det prövat och godkänt på Trafikförsäkringsföreningen, för då blir självrisken sänkt från 5000 kr till 2100 kr! Det är åt helvete för dyrt vilket som, med det är lite bättre med 2100 än 5000!!

Ikväll har jag även haft en gammal klasskamrat på besök. Han hade en arbetskamrat som hade barn och som behövde kläder! Perfekt eftersom jag hade en hel hög som jag behövde bli av med.

Imorgon ska jag jobba 10-19 och kl 9 ska jag stå hos polisen så de kan inspektera skadan!

1 hade något att säga!:

Jessica sa...

Fan vad surt med bilen...man blir ju så förbannad =(