BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 6 juli 2009

Hembygdsparken *uppd*

Kl. 08.03
Igår var det då äntligen dags! Mammaträff igen, denna gången med alla mammorna med kottar! Vi kom fram till senare att det måste vara nästan ett helt år sen vi sågs senast allihop!

Vi skulle vara i Hembygdsparken eftersom det var ett bra ställe att träffas på så de kunde leka. Jag har aldrig varit där så det var en skoj nyhet för Max.
När vi kom in i parken så var där en jättestor lekplats och Max stannade till och tittade och stod en stund precis som om han försökte komma på var han skulle börja leka! Sen var det fullt ös! Han var överallt hela tiden nästan! Hade så himla skoj.

Ungarna lekte i ca 1 timme sen var det dags för middagspaus. Vi hittade en jättebra plats att sitta på. Jag hade gjort kyckling- och pastasallad och Max åt bra av den. Hade medvetet stoppat i extra mycket gurka och tomat...

Sen sprang ungarna iväg och lekte igen. Vi hade bra uppsyn över dem från där vi satt så vi snackade en massa skit. :-) Måste ju passa på när vi träffas.
Efter ett tag så gick vi en runda och kollade på djuren, Marie & Jessica stannade kvar och paxade platserna. Emilia & Lowa ville leka på lekplatsen.

Max & Simon var lite tetiga med varandra hela tiden, men annars lekte ungarna jättebra.

Framåt halv 3 började vädret bli lite sämre så då beslöt vi att bryta upp och åka hem. Då hade vi varit där i 5 timmar! Det kändes som 2 på sin höjd. Max var trött så han somnade snabbt i bilen. Tyvärr skulle vi in på maxi och handla så jag fick väcka honom då men det var kanske bra ändå eftersom han inte bör sova för länge för då somnar han inte på kvällen....

När vi kom hem så var farmor och farfar här och hjälpte Jocke att måla. Så Max busade rundor en massa och cyklade.

Efter maten, som bestod av grillade hamburgare och potatissallad, så blev det ett ordentligt bad för Max, han var nästan svart om fötter och ben! Sen var det rakt i säng då klockan var 20!

Idag ska vi ta det lugnt, Jocke ska spela golf och sen ikväll ska jag ut med T på minigolf och glass! Ska bli underbart att få lite egentid! Har inte insett förrän hon fick mig att gå med på detta, hur mycket jag egentligen har saknat det!

Kl. 15,29
Nu har vi fått ett väldigt efterlängtat regn! Det kom med ordentlig kraft! Öste ner så det stod härliga till. Katten var ute men kom in ca 2 minuter innan det startade, undrar om han kände på sig att det skulle komma...
Max har sovit middag idag för han var på ett sånt solskenshumör *ironi* Rev sönder sin bok, slog på mig och när jag sa till honom så stortjöt han. Så det blev in i våra sängar och läsa Pettson & Findus Pannkakstårtan sen somnade han gott. Detsamma gjorde jag, för när jag hade läst färdigt var klockan 14 ca och plötsligt var den 14,55... :-)

Måste bara berätta en underbar sak som hände tidigare imorse. Jag hade Leo i knät och satt i fåtöljen. Då kom Max med Leos nya leksak som han fick av Anna, Simon & Naima. Den leksaken låter mycket och går att vrida och vända på. Max ställde sig med leksaken och lät en massa och Leo svarade med ett stort skratt!! Så Max fortsatte med leksaken och Leo skrattade ordentligt! Det var så härligt att höra. Storebror roade lillebror och tyckte själv det var jätteskoj. Sen kröp han upp i mitt andra knä och så mös vi en lång stund. Så underbart så man fick en liten tår i ögonvrån...

Pga regnet och åskan så ringde T och vi kom överens om att skjuta på våra planer för kvällen. Istället så bjöd de in oss på tacobuffé! Det accepterade vi utan att blinka, är så längesen vi träffades så det ska bli skitskoj!

1 hade något att säga!:

Jenny sa...

förstår du varför vi är i hbp så fta? :-) underbart ställe för barnen. :-)